Danijel Company doo

O kompaniji

Danijel Company d.o.o. je proizvodno preduzeće, koje je nastalo kao produkt dugogodišnje poslovne aktivnosti u koju je sada već punopravno uključena i druga generacija članova porodice , koja je kroz dugi niz godina i kroz različite poslovne poduhvate, dosegla čvrsto tržišno pozicioniranje. Počevši od poslednje decenije XX veka, tokom koje je porodični posao polako rastao i razvijao se od trgovinskog poslovnog angažmana do sadašnjeg tržišnog pozicioniranja kao odgovornog i pouzdanog proizvođača.

Danas, preduzeće Danijel Company d.o.o. može da se pohvali da je porodični posao koje ovo preduzeće nastavlja, kao takvo imalo pionirski i liderski poslovni poduhvat u ovom delu Srbije, jer je osnivač porodičnog poslovanja bio prvi u uspostavljanju proizvodnje proizvoda na bazi Polipropilena (PP) i Polietilena (HDPE), namenjenih poljoprivrednicima.

Naravno, preduzeće Danijel Company d.o.o. ima i svoje poslovne planove koje lagano sprovodi u praksi sa ciljem daljeg napredovanja, rasta i razvoja započetog porodičnog posla.

Kontakt

Danijel Company doo

  • Donje Krajince bb
  • Leskovac
  • Srbija
  • PIB: 105067534
  • Matični broj: 20298502

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.