Daon

Daon

O kompaniji

O kompaniji

Osnovan 2001. godine u Dablinu, Daon je postao jedna od vodećih svetskih kompanija prepoznata po inovacijama u oblastima biometrijske autentifikacije i identity menadžmenta. Daon je inovator u kombinovanju sigurnosnih rešenja koristeći biometrijsku autentifikaciju u oblastima digitalnog bankarstva, travel industrije, platnih sistema verifikacije, osiguranja, telekomunikacija i druge kritičke infrastrukture.

Od osnivanja kompanije, naša misija je uvek ista: da postanemo vodeća identity platforma omogućavajući ljudima širom sveta da lako verifikuju i zaštite svoj identitet.

Naš flagship proizvod - “IdenitityX”, trenutno obrađuje preko 150 miliona biometrijskih autentifikacija dnevno, širom šest kontinenata, sa vodećim klijentima kao što su BNP Paribas, SMBC, Atom Bank, Australia Post, Bancolumbia, Kiwi Bank, Hong Kong Jockey Club, Denver Airport, PayPay, PWC, USAA Bank i mnogim drugima.

Daon danas ima preko 150 zaposlenih koji rade širom sveta, sa razvojnim centrima u Irskoj, Srbiji, Americi i Australiji.


 Zašto mi?

Naš razvojni centar u Beogradu je počeo sa radom krajem 2018. godine, i od prvog zaposlenog, raste jako brzo. Trenutno tim broji skoro četrdeset ljudi, a taj broj planiramo da udvostručimo do kraja sledeće godine. Beogradski tim radi na kontinuiranom razvoju naših prozvoda pod IdentityX platformom, kao na primer IdenityX Digital Onboarding-u, IdentityX Authentication ili novom proizvodu VeriFLY, čineći ih boljim, sigurnijim i jednostavnijim za korišćenje.

Naši zaposleni imaju priliku da rade na razvoju vrlo jedinstvenih i kompleksnih proizvoda, i da se svakodnevno susreću sa interestantnim biometrijskim algoritmima i rešenjima. Naši problemi nikada nisu jednostavni, i uvek tražimo talentovane ljude da nam pomognu da ih rešimo. Samim tim se ponosimo činjenicom da je većina naših zaposlenih sa nama u proseku deset i više godina. Polje u kom radimo je polje inovacije, i samim tim konstanto napreduje i menja se. Uz dobro radno okruženje koje se trudimo da obezbedimo, naš posao je uvek zanimljiv i okrenut budućnosti.

U Daonu vrlo cenimo profesionalnost, kreativnost, inovacije i timski rad. Znamo da smo dobri samo onoliko koliko su dobri ljudi kojima se okružimo, zato nam je jako važno da je svaki zaposleni kod nas vrednovan na pravi način, i važan i cenjen član našeg tima, koji uvek ima okruženje u kome može da napreduje i razvije svoju karijeru na pravi način.

Nudimo opušteno radno okruženje, sa fleksibilnim radnim vremenom, planom za napredak karijere, radom na zanimljivim proizvodima i mnogim drugim benefitima.


Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Žorža Klemansoa 19, Belgrade, Irska

Kontakt
Matični broj

00000000

Broj zaposlenih

101 - 250