Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

DATA TECH INTERNATIONAL

DATA TECH INTERNATIONAL logo
Kruzni put br 7
Beograd
Srbija
< 20
107421569
20799129

DATA TECH INTERNATIONAL


DataTechInternational doo (DTI) je preduzeće koje radi na razvoju rešenja i pruža konsultantske usluge u oblasti kontrole naplate poreza i sprečavanja utaja istog. Sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, DTI razvija uređaje i programska rešenja.  DTI se neprekidno razvija i specijalizira. DTI je mlada kompanija koja je već uspela da nađe svoje mesto na svetskom tržištu. Konstantno se razvija u nastojanju da bude  prva u svetskim razmerama. Kao posebnu uslugu DTI nudi konsultantske usluge i vođenje projekata.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Od naših saradnika tražimo motivisanost za učenjem, inicijativu u radu i komunikativnost u odnosima sa saradnicima i partnerima. Saradnik je deo tima i mora se prilagođavati funkcionisanju tima. Kandidat treba da bude spreman za putovanja i kraće boravke u inostranstvu. Svojim radom i ponašanjem će sam kreirati mesto u timu i svoju karijeru. Saradnici DTI-a su u prilici da uče i učestvuju u razvoju novih i revolucionarnih tehnologija koje svakim danom privlače interesovanje sve više zemalja u svetu.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Posao je raznovrstan, dinamičan, uključuje kraća i duža putovanja u inostranstvo. Delatnost je nova i u velikoj ekspanziji, pruža se mogućnost napredovanja i ulazak u red malog broja poznavalaca ove oblasti. Zajednički rad sa specijalistima obezbeđuje brzo učenje i napredovanje. DTI se brzo razvija, što prati napredovanje u poslu. Radno vreme je fleksibilno.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.