DDOR Novi Sad

DDOR Novi Sad

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

O nama

Mi smo jedna od vodećih i najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji.
 
Tradicija naše kompanije duga je više od 70 godina, a od 2012. godine smo se priključili grupaciji Gruppo Assicurativo Unipol koja uslužuje više od 16 miliona klijenata. Naša kompanija se trudi da se konstantno razvija i modernizuje kroz ponude raznovrsnih paketa osiguranja, uvođenjem efikasnih alata, IT rešenja i servisa za klijente.
 
Sedište kompanije nalazi se u Novom Sadu, a putem mreže od blizu 100 poslovnica prisutni smo na celoj teritoriji Srbije.
 
Pažnju poklanjamo i brinemo kako o svim našim klijentima, kojih ima preko 500.000, tako i našim zaposlenima, kojih trenutno ima oko 1400. Težimo da našim zaposlenima obezbedimo ekonomsku sigurnost, stručne obuke, poslovno i lično usavršavanje i izlazimo u sustret njihovim specifičnim potrebama. Cenimo ličnost i stavove naših zaposlenih i doprinos koji pružaju svojim kvalifikacijama i sposobnostima, a sve u cilju ostvarivanja zajedničkih rezultata.
 
Mi smo siguran tim sa vizijom koji ostvaruje vrhunske rezultate, radimo u internacionalnom okruženju i po evropskim standardima, verujemo u ljudski potencijal, zalažemo se za unapređenje uzajamnog poštovanja i društvene odgovornosti i težimo da postanemo najatraktivniji poslodavac za najuspešnije radnike u oblasti osiguranja.

Naši zaposleni

Spasojević Katarina
Specijalista za regrutaciju

Svoje radno iskustvo u kompaniji započela sam na poziciji savetnika za prodaju životnog osiguranja, i zahvaljujući tom poslu stekla samopouzdanje i dobre komunikacione veštine u radu sa ljudima. Nakon nekoliko godina iskustva u prodaji i ostvarenih dobrih rezultata dobila sam priliku da karijeru nastavim u domenu ljudskih resursa, na poslovima payroll-a i profesionalne selekcije kadrova.
Privukla me je mogućnost rada u drugim sektorima i sticanje raznovrsnog iskustva i to ne samo u oblasti u kojoj sam se školovala.
 
Cenim kompaniju koja, u turbulentnom i dinamcnom okruženju u kojem posluje, uviđa potrebu za proaktivinim promišljanjem i reagovanjem. To podrazumeva fleksibilnost same organizacije i poboljšanje perfomansi kompanije kroz jačanje uloge intelektualnog resursa. Radim u sredini gde se znanje  prepoznaje kao ključan resurs u poslovanju, neguje otvoren pristup prema kolegama, i pružaju mogućnosti za dalje napredovanje što me dodatno podstiče da uložim energiju, aktviram svoje znanje i sposobnosti.

Brcanski mr Branislav
Interni revizor

U kompaniji sam od 2000-te godine a od 2011. godine radim na poziciji Internog revizora. 

Volim svoj posao zato što je prepun novih izazova i zato što pruža mogućnost konstantnog usavršavanja.

Zato što imamo viziju i cilj do koga grabimo krupnim koracima, a to je da budemo lideri na tržištu iz oblasti osiguranja, što ćemo siguran sam vrlo brzo i postati.

Cvejić Jelena
Direktor Direkcije za korisničke usluge i direktnu prodaju

Svoju karijeru u DDOR-u započela sam 1999. godine kao stručni saradnik, zatim sam nekoliko godina provela u Trening timu, baveći se obukama zaposlenih. Od 2013 godine zaposlena sam na poziciji Direktora Direkcije za korisničke usluge i direktnu prodaju.

Posao podrazumeva planiranje, organizaciju, rukovođenje i koordinaciju rada Korisničkog centra u smislu podrške klijentima DDOR-a i Direktnoj prodaji, zatim razvoj i unapređenje rada u Korisničkom centru, kao i analizu i praćenje rezultata rada. 

Posao je izuzetno dinamičan, predstavlja svakodnevni izazov kako u radu sa klijentima tako i u radu sa zaposlenima. Velika prednost rada u Korisničkom centru je neprocenjivo iskustvo i nova saznanja koja se stiču svakodnevno.   

DDOR je kompanija koja kroz profesionalan rad sa klijentima konstantno napreduje u svim oblastima poslovanja, pa samim tim omogućava sticanje velikog iskustva, nudi mogućnost napredovanja i razvoja kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Rad u DDOR-u pruža saradnju sa stručnim, iskusnim i ambicioznim kolegama.  

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/ddorns/

Kontakt

DDOR Novi Sad

Bulevar Mihajla Pupina 8, Novi Sad, SRBIJA

ddor@ddor.co.rs

http://www.ddor.rs

+381 (0)21 4886 000
Facebook
Twitter