DDOR Novi Sad

DDOR Novi Sad

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

O nama

Mi smo jedna od vodećih i najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji.
 
Tradicija naše kompanije duga je više od 70 godina, a od 2012. godine smo se priključili grupaciji Gruppo Assicurativo Unipol koja uslužuje više od 16 miliona klijenata. Naša kompanija se trudi da se konstantno razvija i modernizuje kroz ponude raznovrsnih paketa osiguranja, uvođenjem efikasnih alata, IT rešenja i servisa za klijente.
 
Sedište kompanije nalazi se u Novom Sadu, a putem mreže od blizu 100 poslovnica prisutni smo na celoj teritoriji Srbije.
 
Pažnju poklanjamo i brinemo kako o svim našim klijentima, kojih ima preko 500.000, tako i našim zaposlenima, kojih trenutno ima oko 1400. Težimo da našim zaposlenima obezbedimo ekonomsku sigurnost, stručne obuke, poslovno i lično usavršavanje i izlazimo u sustret njihovim specifičnim potrebama. Cenimo ličnost i stavove naših zaposlenih i doprinos koji pružaju svojim kvalifikacijama i sposobnostima, a sve u cilju ostvarivanja zajedničkih rezultata.
 
Mi smo siguran tim sa vizijom koji ostvaruje vrhunske rezultate, radimo u internacionalnom okruženju i po evropskim standardima, verujemo u ljudski potencijal, zalažemo se za unapređenje uzajamnog poštovanja i društvene odgovornosti i težimo da postanemo najatraktivniji poslodavac za najuspešnije radnike u oblasti osiguranja.

Naši zaposleni

Botić Dejan
Direktor Direkcije za ljudske resurse

U DDOR Novi Sad ado obavljam poslove direktora Direkcije za ljudske resurse.

Moj posao karakteriše izuzetna dinamičnost, posebno u kompaniji kao što je DDOR, koja teži da se menja, razvija i unapređuje, kako bi u oštroj tržišnoj konkurenciji zadržala jednu od vodećih pozicija. Smatram posao HR-a izuzetno važnim, jer su zaposleni, tj njihova znanja i veštine najvažniji kapital jedne kompanije za stvaranje konkurentske prednosti i profita. Dodatni izazov mog posla predstavlja i kontinuiran proces razvoja funkcije HR-a unutar kompanije i pozicioniranje HR-a na mesto strateškog partnera. Izvor zadovoljstva (ali i stresa) pričinjava i konstantan rad i komunikacija sa ljudima, što zahteva empatiju, sposobnost razumevanja i sagledavanja stvari iz tuđeg ugla, očima drugih i poznavanje šireg okruženja i poslovnog konteksta (business literacy). Konačno, posao kojim se HR bavi objedinjuje različite sfere, kako mog obrazovanja tako i mojih ličnih interesovanja kao što su pravo, ekonomija, psihologija, organizanicione nauke itd.

​DDOR je velika, stabilna kompanija, sa dugom tradicijom i visokom reputacijom. Našu Kompaniju odlikuje dobar spoj tradicije i savremenih principa poslovanja, iskustva i mladosti i vrhunskih domaćih i stranih stručnjaka na svim nivoima. Veličina kompanije, kako po broju zaposlenih, tako i po teritorijalnoj zastupljenosti u celoj Srbiji, kao i multidisciplinarnost delatnosti osiguranja, pruža širok spektar ponude različitih poslova, priliku za sticanje i širenje znanja i razvoj karijere napredovanje. Smatram DDOR jednim od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu osiguranja i uopšte finansijskog sektora u Srbiji, a u Novom Sadu i najboljim, a obzirom da sam i životno i profesionalno vezan za Novi Sad gde je ujedno i sedište Kompanije DDOR – izbor je sasvim logičan. Svojim i radom mojih saradnika u HR timu nastojimo da doprinesemo da poziciju naše kuće kao poželjnog poslodavca i dalje unapređujemo.

Marković Tijana
Vođa Tima za arhitekturu sistema

Zaposlena sam na poziciji tim lidera za arhitekturu sistema u Direkciji za IT rešenja. Zajedno sa svojim kolegama iz IT-a i korisničkih, poslovnih funkcija pravimo SW koji podržava efikasnost i kvalitet u rešavanju šteta naših klijenata, kao i unapređenje podrške našim internim procesima.

Volim svoj posao zato što pruža izazove i zahteva konstantno učenje radi primene novih tehnologija i različitih inovacija. Takodje, intenzivno sarađujemo sa korisnicima kako bi, što je moguće bolje, razumeli poslovne potrebe. Volim nove tehnogije i rad sa ljudima tako da je ovo idealan posao za mene.

​DDOR nam pruža mogućnost da se konstantno usavršavamo u svojoj struci i da napredujemo u svakom smislu. To je dobro uređena kompanija koja brine o svojim zaposlenima i ima jasno definisanu strategiju razvoja u kojoj se, kao zaposlena, osećam sigurno i zadovoljno. Mislim da je velika sreća raditi u ovakvoj firmi, pogotovu u današnje, veoma nesigurno vreme.
 

​Pandžić Leo
Direktor Direkcije za strateško planiranje, menadžment kontrolu i izveštavanje

Profesionalnu karijeru sam započeo kao sistem dizajner u IT direkciji Društva učestvujući kao član tima mladih, ali i iskusnih kolega na informatičkoj podršci tehnoloških zahteva iz oblasti osiguranja. Opskrbljen znanjem iz skoro svake oblasti poslovanja Društva, prelazim u direkciju za strateško planiranje i  menadžment kontrolu gde obavljam analize poslovanja i kreiranja strateških, poslovnih i drugih planova Društva, koristeći pri tome najsavremenije softverske alate, poput: SAP-a, Oracle Business Intelligence ili Hyperiona.  

Svoj posao volim jer me ispunjava saznanjem, njegova korist Društvu i svrsishodnost svake od preduzetih aktivnosti. Uz sve to, neminovni su visoka dinamika rada i zahtevi u svakom aspektu: vremenskom-time pressure, komunikacijskom, tehničkom i naravno kvalitativnom. Mladim ljudima željnim “akcije” – ovo je ispunjenje svih očekivanja.

DDOR Novi Sad je firma u kojoj se cene prave vrednosti. Kolegijalnost, stremljenje ka istom cilju i selekcija kvaliteta čine osnovni preduslov sadašnjosti i viđenja budućnosti mene kao člana ovog kolektiva.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/ddorns/

Kontakt

DDOR Novi Sad

Bulevar Mihajla Pupina 8, Novi Sad, SRBIJA

ddor@ddor.co.rs

http://www.ddor.rs

+381 (0)21 4886 000
Facebook
Twitter