DDOR Novi Sad-logo

DDOR Novi Sad

DDOR Novi Sad-bg

O kompaniji

Mi smo jedna od vodećih i najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji.
 
Tradicija naše kompanije duga je više od 70 godina, a od 2012. godine smo se priključili grupaciji Gruppo Assicurativo Unipol koja uslužuje više od 16 miliona klijenata. Naša kompanija se trudi da se konstantno razvija i modernizuje kroz ponude raznovrsnih paketa osiguranja, uvođenjem efikasnih alata, IT rešenja i servisa za klijente.
 
Sedište kompanije nalazi se u Novom Sadu, a putem mreže od blizu 100 poslovnica prisutni smo na celoj teritoriji Srbije.
 
Pažnju poklanjamo i brinemo kako o svim našim klijentima, kojih ima preko 500.000, tako i našim zaposlenima, kojih trenutno ima oko 1400. Težimo da našim zaposlenima obezbedimo ekonomsku sigurnost, stručne obuke, poslovno i lično usavršavanje i izlazimo u sustret njihovim specifičnim potrebama. Cenimo ličnost i stavove naših zaposlenih i doprinos koji pružaju svojim kvalifikacijama i sposobnostima, a sve u cilju ostvarivanja zajedničkih rezultata.
 
Mi smo siguran tim sa vizijom koji ostvaruje vrhunske rezultate, radimo u internacionalnom okruženju i po evropskim standardima, verujemo u ljudski potencijal, zalažemo se za unapređenje uzajamnog poštovanja i društvene odgovornosti i težimo da postanemo najatraktivniji poslodavac za najuspešnije radnike u oblasti osiguranja.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Zdravlje

Obuke, konferencije

Timska druženja

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

DDOR Novi Sad

DDOR Novi Sad

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 8

Novi Sad, Srbija

Kontakt

+381 (0)21 4886 000

Matični broj

08194815

PIB

101633677

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.