DDOR Novi Sad

DDOR Novi Sad

Priznanja

O nama

Mi smo jedna od vodećih i najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji.
 
Tradicija naše kompanije duga je više od 70 godina, a od 2012. godine smo se priključili grupaciji Gruppo Assicurativo Unipol koja uslužuje više od 16 miliona klijenata. Naša kompanija se trudi da se konstantno razvija i modernizuje kroz ponude raznovrsnih paketa osiguranja, uvođenjem efikasnih alata, IT rešenja i servisa za klijente.
 
Sedište kompanije nalazi se u Novom Sadu, a putem mreže od blizu 100 poslovnica prisutni smo na celoj teritoriji Srbije.
 
Pažnju poklanjamo i brinemo kako o svim našim klijentima, kojih ima preko 500.000, tako i našim zaposlenima, kojih trenutno ima oko 1400. Težimo da našim zaposlenima obezbedimo ekonomsku sigurnost, stručne obuke, poslovno i lično usavršavanje i izlazimo u sustret njihovim specifičnim potrebama. Cenimo ličnost i stavove naših zaposlenih i doprinos koji pružaju svojim kvalifikacijama i sposobnostima, a sve u cilju ostvarivanja zajedničkih rezultata.
 
Mi smo siguran tim sa vizijom koji ostvaruje vrhunske rezultate, radimo u internacionalnom okruženju i po evropskim standardima, verujemo u ljudski potencijal, zalažemo se za unapređenje uzajamnog poštovanja i društvene odgovornosti i težimo da postanemo najatraktivniji poslodavac za najuspešnije radnike u oblasti osiguranja.

Naši zaposleni

Dragana Jasić
​Stručni saradnik u ljudskim resursima

U DDOR-u radim na poslovima stručnog saradnika u ljudskim resursima, u Timu za radnopravne odnose. Poslovi koje obavljam se odnose pre svega na izradu i kontrolu različitih akata, kao i sprovođenje procedura u oblasti ljudskih resursa, u skladu sa važećim propisima. Takođe učestvujem u procesu regrutacije i selekcije kandidata. Pored ovoga, bavim se i poslovima koji se odnose na benefite koje naša kompanija daje zaposlenima, konkretno kolektivnim osiguranjem zaposlenih u Kompaniji i članova njihovih porodica od posledica nesrećnog slučaja (nezgode), kao i životnim osiguranjem i dobrovoljnim zdravstvenim osiguranjem zaposlenih. 

Posao koji obavljam podrazumeva komunikaciju i saradnju kako sa kolegama iz Ljudskih resursa, tako i sa kolegama iz drugih organizacionih delova. Uživam u razmeni ideja, znanja i iskustva sa svojim kolegama i smatram da svako od svakoga uvek može nešto da nauči, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Podjednako učim kako od starijih i iskusnijih kolega koji su veliki profesionalci u poslu koji obavljaju, tako i od onih mlađih koji uvek donesu neku posebnu energiju. Takođe mi veliko zadovoljstvo pričinjava činjenica da imam priliku da upoznajem potencijalne kandidate za angažovanje u našoj Kompaniji, kojima smo mi zaposleni u Ljudskim resursima prvi kontakt sa našom Kompanijom i ujedno pokazatelj kako Kompanija funkcioniše. 

​Smatram da činjenica da DDOR kao Kompanija postoji dugo, da je pri tome zadržao je svoje ime, kvalitet pružanja usluge i da daje mogućnost da učiš i usavršavaš se, ali i da učiš druge i daješ im podršku na njihovom putu razvoja, dovoljno govori zašto sam član njegovog tima. 

Tijana Marković
​Vođa Tima za arhitekturu sistema

Zaposlena sam na poziciji tim lidera za arhitekturu sistema u Direkciji za IT rešenja. Zajedno sa svojim kolegama iz IT-a i korisničkih, poslovnih funkcija pravimo SW koji podržava efikasnost i kvalitet u rešavanju šteta naših klijenata, kao i unapređenje podrške našim internim procesima.

Volim svoj posao zato što pruža izazove i zahteva konstantno učenje radi primene novih tehnologija i različitih inovacija. Takodje, intenzivno sarađujemo sa korisnicima kako bi, što je moguće bolje, razumeli poslovne potrebe. Volim nove tehnogije i rad sa ljudima tako da je ovo idealan posao za mene.

DDOR nam pruža mogućnost da se konstantno usavršavamo u svojoj struci i da napredujemo u svakom smislu. To je dobro uređena kompanija koja brine o svojim zaposlenima i ima jasno definisanu strategiju razvoja u kojoj se, kao zaposlena, osećam sigurno i zadovoljno. Mislim da je velika sreća raditi u ovakvoj firmi, pogotovu u današnje, veoma nesigurno vreme.

Siniša Pešić
Menadžer centralnog prodajnog tima

U kompaniji DDOR Novi Sad ado zaposlen sam od januara 2011. godine, a trenutno obavljam posao menadžera Centralnog prodajnog tima.
​Osnove mog posla su planiranje, praćenje, analiza i izveštavanje o rezultatima prodaje, kao i sprega između prodaje na terenu i centralnih funkcija. Pored naše interne prodajne mreže, aktivnosti Centralnog prodajnog tima usmerene su i ka eksternoj prodajnoj mreži što zapravo daje jednu sveobuhvatnu sliku prodaje na našem tržištu.

Zamislite posao gde Vam je svaki dan različit od onog prethodnog, gde uvek možete da naučite nešto novo, da aktivno učestvujete u strateškim projektima kompanije, da ste okruženi ljudima koji vas razumeju i koji su uvek spremni da pomognu…Volim svoj posao jer to ne moram da zamišljam, to je moje radno mesto i moje radno okruženje.
Volim kompleksne zadatke jer mi omogućavaju da stalno usavršavam svoje znanje i veštine. Navikao sam na posao koji podrazumeva dinamičnost, i sve dok mi kompanija DDOR to pruža nemam dileme da je to kompanija za mene ali i za sve proaktivne ljude koji žele da napreduju i da se njihov trud i zalaganje cene.

U DDOR-u radim, pre svega, zato što verujem u ljude koji me okružuju. Verujem u njihove profesionalne, ali pre svega lične kvalitete, a to je prava vrednost jedne uspešne kompanije kakva je i DDOR danas.


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/ddorns/

Kontakt

DDOR Novi Sad

Bulevar Mihajla Pupina 8, Novi Sad, SRBIJA

ddor@ddor.co.rs

http://www.ddor.rs

+381 (0)21 4886 000
Facebook
Twitter