Decathlon  Beograd d.o.o.-logo

Decathlon Beograd d.o.o.

SVET SPORTA.

Decathlon  Beograd d.o.o.-bg

O kompaniji

Mi smo sportski entuzijasti, a našu strast smo pretvorili u naš posao, kojem je cilj da uživanje i dobrobit sporta učinimo dostupnim svima. 

Decathlon je osnovan 1976. godine u Francuskoj, u Lilu. Danas, više od 40 godina posle, prisutni smo sa preko 2000 prodavnica u 55 zemalja. Pretprošle 2019 godine smo otvorili našu prvu prodavnicu u Srbiji, Decathlon Beograd.  Prošle 2020 godine smo otvorili našu drugu prodavnicu, Decathlon Novi Beograd.  Ove 2021 godine smo ponosni na otvaranje naše treće prodavnice u Novom Sadu.

Širom sveta delimo jaku i jedinstvenu kulturu kompanije, koja je osnovana na četiri glavne vrednosti naših dekatlonaca: vitalnosti, odgovornosti, velikodušnosti i autentičnosti. Takve igrače tražimo i u Srbiji da sa njima omogućimo sport svima po najpovoljnijim cenama. 

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Za sve zaposlene organizovane su različite interne edukacije s ciljem profesionalnog i ličnog razvoja. S izuzetnim znanjem i iskustvom koje imamo unutar Decathlon tima te kulturom timskog rada, koja podrazumeva i nesebično deljenje znanja, nekoliko puta godišnje organizujemo interne radionice na različite teme.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Decathlon svakom zaposlenom prijavljenom na neodređeno vreme pokriva "Triglav" program dodatnog zdravstvenog osiguranja koji omogućava organizaciju i pokriće troškova lečenja u vrhunskim zdravstvenim ustanovama širom zemlje, u željenom terminu i bez čekanja.

Kompanijski popusti

Ovaj popust omogućuje zaposlenom Decathlona pristup prednostima pri kupovini u našim prodavnicama i na web stranici Decathlon online prodaje, a odnosi se na kupovinu Passion brendova s popustom od 30% za svakog zaposlenog.

Sport i rekreacija

Nakon 3 meseca rada i s potpisivanjem ugovora na neodređeno, zaposlenom se članstvom u FitPass omogućava neograničena rekreacija u velikom broju sportskih objekata različitog sadržaja (širom Srbije).

Nagrade, bonusi, pokloni

Za sve zaposlene osigurani su finansijski benefiti koji se isplaćuju mesečno, godišnje ili jednokratno.

Timska druženja

Svaki tim ima odredjeni godišnji budžet koji može iskoristiti za team building aktivnosti. Kroz team buildinge slavimo sve naše pobede, a neki od primera su: godišnji (januar) i polugodišnji (jun) rezultati, Sports Day, mini teambuildinzi po izboru timova: skijanje, kajakarenje, odbojka na pesku itd.

Proces selekcije

Zainteresovani kandidati se za posao mogu prijaviti putem sajta www.poslovi.infostud.com, sajta Decathlon karijere na www.decathlon.rs ili mogu predati svoju biografiju u jednoj od naše tri prodavnice.

Prvi krug procesa selekcije je intervju sa tim liderom odeljenja, drugi krug procesa selekcije je razgovor sa mogućim nadređenim i regruterom. Detaljnije se razgovara o stručnim pitanjima. Nisu toliko važne kompetence i iskustvo kandidata, koliko uklapanje u potencijalni tim. Odabrani kandidati dobijaju povratnu informaciju i ponudu za posao, a kandidati koji nisu prošli dalje, dobijaju povratnu informaciju mejlom ili telefonom, najčešće u roku od dve nedelje.

Vrsta selekcije

Intervju

Trajanje selekcije

15dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Decathlon  Beograd d.o.o.

Decathlon Beograd d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 28.

Beograd, Srbija

PIB

110763422

Broj zaposlenih

101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.