Nikola Marković

Store Leader
Nikola Marković

Moj put u kompaniji Decathlon počinje 2019. godine, priključivanjem projektu Decathlon Srbija, na poziciji Team Leader-a. Imao sam čast da budem deo tima koji je radio na razvoju projekta Decathlon Srbija.
Nakon lansiranja projekta i otvaranja prve prodavnice u Srbiji 2019. godine dobijam poziv da radim na sledećem projektu. 2020. godine otvaramo drugu prodavnicu u zemlji, na Novom Beogradu. Projekat na Novom Beogradu započinjem na poziciji Store Leader in training i zajedno sa svojim liderom radim na kreiranju najveće prodavnice u zemlji. Vreme provedeno u radu na ovom projektu mi je pomoglo da nastavim sa svojim profesionalnim razvojem, da stičem nove i unapređujem postojeće veštine. Drago mi je da sam mogao da doprinesem razvoju same prodavnice i biznisa prodavnice. Meni najdraže, upoznao sam, radio na razvoju i vodio sjajne ljude.
2022.godine moj razvojni put u kompaniji se nastavlja dalje. Dobio sam poziv da pređem na poziciju Store Leader-a u Novom Sadu, na kojoj trenutno radim.
Danas, pet godina kasnije, jednako uživam u svom poslu i sa istim žarom ga obavljam.
Ponosan što sam deo kompanije koja neguje prave vrednosti, koja gaji sjajnu korporativnu kulturu i čija je misija jedinstvena.
Zahvalan sam na prilici da svoju strast prema sportu mogu da delim sa svima i privilegovan da svojim aktivnostima mogu da omogućavam sport dostupan svima.

Ostala iskustva zaposlenih