Decathlon d.o.o.
Decathlon d.o.o.

Decathlon d.o.o.

MOVE PEOPLE THROUGH THE WONDERS OF SPORT

O kompaniji

Decathlon d.o.o. je najveći svetski maloprodajni lanac sportske opreme, osnovan je 1976.godine u Lilu, u Francuskoj. Misija kompanije je sport dostupan svima, a naša svrha je biti koristan za ljude i planetu. U ponudi imamo širok izbor proizvoda visokog kvaliteta za različite nivoe bavljenja sportom, od amaterskog do profesionalnog.


Na srpskom tržištu smo prisutni od 2019.godine, kada je otvorena naša prva prodavnica. Već naredne godine smo otvorili drugu prodavnicu u Beogradu, a u aprilu 2021. smo otvorili prodavnicu u Novom Sadu. Četvrtu prodavnicu smo otvorili u oktobru 2023. u Kragujevcu. U našim objektima imamo u ponudi proizvode za preko 70 različitih sportova.


Širom sveta delimo jaku i jedinstvenu kulturu kompanije, koja je osnovana na četiri glavne vrednosti naših dekatlonaca: vitalnosti, odgovornosti, velikodušnosti i autentičnosti. Takve igrače tražimo i u Srbiji da sa njima omogućimo sport dostupan svima sa najkvalitetnijim proizvodima.


U centru svih naših uspeha su ljudi. Većina nas se amaterski ili profesionalno bavila nekim sportom, ali sve nas spaja timski duh i ljubav prema sportu. Tu svoju strast kroz rad prenosimo i na kupce.

Ukoliko želite da postanete deo uigranog, uspešnog Decathlon tima pridružite nam se.

Beneficije

Proces selekcije

Zainteresovani kandidati se za posao mogu prijaviti putem sajta www.poslovi.infostud.com, sajta Decathlon karijere na www.decathlon.rs , mogu predati svoju biografiju u jednoj od naše četiri prodavnice ili poslati na mejl adresu karijere@decathlon.com.

Prvi krug procesa selekcije je intervju sa timliderom odeljenja, drugi krug procesa selekcije je razgovor sa mogućim nadređenim i regruterom. Detaljnije se razgovara o stručnim pitanjima. Nisu toliko važne kompetencije i iskustvo kandidata, koliko uklapanje u potencijalni tim. Odabrani kandidati dobijaju povratnu informaciju i ponudu za posao, a kandidati koji nisu prošli dalje, dobijaju povratnu informaciju mejlom ili telefonom, najčešće u roku od dve nedelje.

Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Đorđa Stanojevića 35, Beograd, Srbija

Kontakt
PIB

110763422

Broj zaposlenih

101 - 250