DEKRA Akademie

DEKRA Akademie

O kompaniji

DEKRA i DEKRA AKADEMIE su nemački brendovi poznati širom sveta kao sinonim kvaliteta i pouzdanosti.

DEKRA je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti pružanja ekspertskih usluga, kako privatnim tako i korporativnim klijentima u više od 50 zemalja širom sveta. Preko 28.000 zaposlenih širom sveta je posvećeno obezbeđivanju sigurnosti, kvaliteta i zaštiti životne sredine.

DEKRA Akademie – jedna od najvećih privatnih obrazovnih kompanija u Nemačkoj. Svake godine više od 100.000 ljudi se oslanja na najviši kvalitet obrazovanja i obuke u cilju ostvarenja profesionalnog uspeha. Na 150 lokacija širom Nemačke obezbeđuje se visoki kvalitet obuke s jedne strane i efikasnosti s druge strane. Zahvaljujući najsavremenijoj opremi za nastavu i učenje, odgovora se potrebama kupaca u svakodnevnim i profesionalnim prilikama. DEKRA Akademie je prisutna u oblasti realizacije treninga i u drugim zemljama, kao npr. Francuska, Italija, Grčka, Danska i Mađarska, i konstantno i dinamično se širi i na druga tržišta.

Projekat Ekspertska migracija u Srbiji sprovode DEKRA Akademie Kft. ogranak Novi Sad i Pro Sert doo koje pružaju specijalizovane usluge kreirane po modelu koji osigurava kvalitetan i transparentan proces.

DEKRA Akademie Kft. ogranak Novi Sad – Sprovodi jezičku i stručnu pripremu medicinskih sestara i tehničara u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Kruševcu i Ćupriji. Pruža logističku i specijalizovanu podršku kandidatima tokom čitavog projekta Ekspertska migracija. Ujedno je i licencirani TELC ispitni centar u Kragujevcu, Beogradu i Novom Sadu

Pro Sert doo– Licencirana agencija za posredovanje u zapošljavanju

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Bulevar Mihaila Pupina 6/7, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

29508119

PIB

111201196