Delfi knjižare

Delfi knjižare

Sve dobre knjige na jednom mestu

O kompaniji

Delfi knjižare su vodeći knjižarski lanac u zemlji sa preko 40 maloprodaja u Beogradu i većim gradovima u Srbiji.

DELFI knjižare je 2009. osnovala IP Laguna, vodeći domaći izdavač i jedan od najvećih u regionu, sa vizijom da se standardi u oblasti izdavaštva i plasmana knjiga podignu na viši nivo, da što više gradova u Srbiji dobije knjižare koje ne zaostaju za najboljim evropskim knjižarama, da se promoviše kultura čitanja i da se kroz socijalno odgovorno poslovanje aktivira lokalna zajednica, razviju domaći brendovi i promoviše pozitivno poslovanje. Iako poslujemo kao dva pravna lica, DELFI knjižare i IP Laguna blisko sarađuju i rade pod prepoznatljivim brendom - Laguna Klub čitalaca  sa preko 800.000 članova koji uživaju pogodonosti kupovine knjiga sa popustom i redovno nam se vraćaju.

DELFI knjižare imaju preko 400 zaposlenih i knjižare na prestižnim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Vršcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Valjevu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Kruševcu, Jagodini, Nišu i Užicu. Osim na pozitivno poslovanje naše dve kuće, ponosni smo i na dobru reputaciju koju uživamo među poslovnim partnerima. 

Posebnu pažnju obraćamo na svoje zaposlene, njihovo znanje i obučenost, kao i na aktivan pristup kupcima i popularizaciju čitanja kroz organizovanje kulturnih manifestacija, tribina i književnih susreta.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kralja Petra 45/V, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20499753

PIB

105951900

Broj zaposlenih

251 - 500