Delfi knjižare

Delfi knjižare

O kompaniji

Delfi knjižare su vodeći knjižarski lanac u zemlji sa preko 45 maloprodaja u Beogradu i većim gradovima u Srbiji.

DELFI je osnovala IP Laguna, vodeći domaći izdavač i jedan od najvećih u regionu, sa vizijom da se standardi u oblasti izdavaštva i plasmana knjiga podignu na viši nivo, da što više gradova u Srbiji dobije knjižare koje ne zaostaju za najboljim evropskim knjižarama, da se promoviše kultura čitanja i da se kroz socijalno odgovorno poslovanje aktivira lokalna zajednica, razviju domaći brendovi i promoviše pozitivno poslovanje. Iako poslujemo kao dva pravna lica, DELFI knjižare i IP Laguna blisko sarađuju i rade pod prepoznatljivim brendom - Laguna Klub čitalaca  sa preko 700.000 članova koji uživaju pogodonosti kupovine knjiga sa popustom i redovno nam se vraćaju.

U jedanaestoj godini postojanja, DELFI knjižare imaju preko 300 zaposlenih i knjižare na prestižnim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Vršcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Valjevu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Kruševcu, Jagodini, Nišu i Užicu. Osim na pozitivno poslovanje naše dve kuće, ponosni smo i na dobru reputaciju koju uživamo među poslovnim partnerima. 

Posebnu pažnju obraćamo na svoje zaposlene, njihovo znanje i obučenost, kao i na aktivan pristup kupcima i popularizaciju čitanja kroz organizovanje kulturnih manifestacija, tribina i književnih susreta.

Kontakt

Delfi knjižare

  • Kralja Petra 45/V
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 105951900
  • Matični broj: 20499753
  • Broj zaposlenih: 101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.