Delhaize Serbia

Delhaize Serbia

Poslovi

Radnik u skladištu / Magacinski radnik

Nova Pazova

rok 17.12.2020.

Komisionar u Internet prodaji

Beograd

rok 17.12.2020.

Prodavac

Beograd

rok 06.12.2020.

Mesar

Beograd

rok 04.12.2020.

Snaga grupacije

O nama

Ahold Delhaize
 
3 kontinenta 
11 zemalja sveta
6.500 prodavnica
50.000.000 kupaca mesečno
375.000 zaposlenih

Delhaize Serbia

Više od 430 prodavnica
  Maxi, Tempo i Shop&Go
                          1.200.000 kupaca na mesečnom nivou                        
  Skoro 13.000 zaposlenih
 
Ahold Delhaize grupa u Srbiji posluje kroz kompaniju Delhaize Serbia. Kao velika porodica koja broji skoro 13.000 članova, najveći smo privatni poslodavac u zemlji. 
Pozivamo vas da nas posetite na https://www.maxi.rs/karijera kako biste se bolje upoznali sa nama.
Otvorene pozicije možete pogledati na https://www.maxi.rs/otvorene-pozicije.

Zašto mi?

Delhaize Serbia obećanja

Svakodnevno želimo da budemo bolji komšija zajednici u kojoj živimo i radimo, bolje mesto za rad za skoro 13.000 saradnika i bolje mesto za kupovinu za više od 1.200.000 kupaca mesečno.

Bolji komšija

Delez Srbija je najveći donator hrane u zemlji. Samo kroz društveno odgovorni projekat „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“ godišnje se donira više 1.000 t hrane. Kroz korporativno volontiranje, veliki broj aktivnosti u domenu zaštite životne sredine, podršku lokalnim zajednicama, kompanija svakog dana pokazuje brigu za okruženje.

Bolje mesto za rad

Kao jedan od pet najvećih poslodavaca u Srbiji, kompaniji su ljudi najvredniji resurs. Kroz korporativnu kulturu, razvoj zaposlenih, ali i kroz pružanje inkluzivnog i bezbednog radnog okruženja Delez Srbija svakog dana ulaže u svoje saradnike. Prepoznavanje i vrednovanje najboljih, njihov ravoj kroz Trening centar i Akademiju za poslovođe, ali i edukacija zaposlenih o važnosti zdrave ishrane, zajedno doprinose da samo tokom jedne godine u sistemu napreduje oko 350 saradnika. 71% zaposlenih u Delhaize Serbia su žene, a 258 naših saradnika su osobe sa invaliditetom.

Bolje mesto za kupovinu

Kupci su centar svih naših poslovnih odluka. Na rafovima Maxija, Tempa i Shop&Go prodavnica uvek ih očekuju sveži, pristupačni i inovativni proizodi, najbolja usluga, odlične cene i promocije.

Naši zaposleni

Marko Stojanović, District Manager za Maxi prodavnice

Svoj put u našem timu Marko je krenuo 2002. godine, a nakon 17 godina karijere kaže da mu je i dalje svaki dan novi izazov, prilika za nova rešenja  i nova znanja. Dinamičnost je za njega ključni aspekt posla koji ga pokreće da svakodnevno radi na unapređenju usluge koju zajedno sa timom pruža našim prodavnicama. Za rad kod nas kaže da je zanimljiv i da ga ispunjava rad sa timom koji ga motiviše i izvlači najbolje iz njega. Delhaize Serbia za Marka je stalno usavršavanje i razvoj, ali i osećaj lične ispunjenosti. Delhaize u jednoj rečenici za njega je – kolege, prijatelji i kuma

Milana Majkić, Media Monetization Manager

Naša Milana sa nama je skoro 3 godine, a svoj put započela je kroz naš internacionalni program za mlade. Za svoj posao kaže da je jako zanimljiv, dinamičan i drugačiji svaki dan. Ono što je motiviše jeste što svakodnevno unapređujemo poslovanje, a sve u cilju što boljeg iskustva kupovine naših kupaca. Ako bi jednom rečenicom opisala svoj posao, rekla bi da je zanimljiv jer je jako kreativan sa jedne strane i preduzinački sa druge.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Maxi.Srbija?fref=ts

Kontakt

Delhaize Serbia

Jurija Gagarina 14, Beograd, SRBIJA

Talentteam@delhaize.rs

https://www.maxi.rs/karijera

+381 65 34 95 234
Facebook
Twitter