Delhaize Serbia

Delhaize Serbia

Poslovi

Prodavac

Beograd

rok 25.06.2020.

Mesar

Beograd

rok 25.06.2020.

Komisionar u Internet prodaji

Beograd

rok 17.06.2020.

Snaga grupacije

O nama

Ahold Delhaize
 
3 kontinenta 
11 zemalja sveta
6,500 prodavnica
50,000,000 kupaca mesečno
375,000 zaposlenih

Delhaize Serbia

Više od 400 prodavnica
  Maxi, Tempo i Shop&Go
                          1,200,000 kupaca na mesečnom nivou                        
  Više od12,000 zaposlenih
 
U Srbiji, Ahold Delhaize posluje kroz kompaniju Delhaize Serbia. Mala razlika između naše porodice i svih ostalih u zemlji je to što naša porodica broji preko 12.000 članova.

Zašto mi?

Za naše članove tima spremili smo..

Rad u dinamičnom okruženju, usavršavanje sa profesionalncima u različitim oblastima, i slobodno iznošenje mišljenja je ono što odlikuje rad u našoj kompaniji. Vrednujemo i podstičemo autentičnost i različitost i jednako mislimo na svakog od 12 000 članova našeg velikog tima.

Pored plate, uz našu benefit karticu, svi zaposleni imaju pravo na 6% popusta u svim našim Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama. Benefit kartica takođe pruža mogućnost ostvarivanja prava popusta i do 50% za različite kategorije kod različitih eksternih saradnika iz više oblasti rada:

Banke i osiguranje: Sport i Fitness; Odmor i putovanja; Zdravlje; Pozorišta; Dečiji kutak; Restorani i kafići

Za zaposlene koji su dostigli određeni senioritet spremili smo posebne pakete nagrađivanja:

Privatno zdravstveno osiguranje
Pravo na na službeni automobil
Kratkoročni i dugoročni bonus plan
 
Cilj nam je da rad u našoj kompaniji što više prilagodimo Vašim potrebama, te nudimo i sledeće mogućnosti:
Rad od kuće (za zaposlene u Službi podrške mogućnost rada od kuće 2 puta mesečno)
Klizno radno vreme

Pored toga, za naše zaposlene spremili smo:


Onboarding plan -
Svi mi koji smo članovi porodice Delez Srbija, u potpunosti razumemo kako period prilagođavanja na novo okruženje može biti zahtevan. Verujemo da imate mnogo pitanja i različita očekivanja koja se odnose na Vaš početak u našoj kompaniji. Imajući to u vidu, iskoristili smo priliku da kreiramo jedinstveno iskustvo uključivanja zaposlenih u posao.

Razvoj zaposlenih - Broj članova našeg tima stalno se povećava, posvećeni smo otvaranju novih prodavnica, a lični rast i razvoj svakog člana tima je ono na šta posebno obraćamo pažnju. Zajedno radimo na razvoju veština, znanja i ličnih karakteristika zahvaljujući različitim razvojnim prilikama koje kompanija nudi. Negovanje timskog duha i učenje kroz razmenu iskustva je važna odlika naše kompanije, pa se tako možete naći u ulozi mentora, ali i mentorisanog. Možete biti „senka“ nekom od kolega kako biste stekli uvid u neke nove procese i načine razmišljanja, ali i imati svoju „senku“, a pored toga možete učestvovati u brojnim treninzima i obukama.

Osim toga - brinemo o ..


..Deci zaposlenih - Naši najmlađi su nam stalno u središtu pažnje, a posebno u periodu praznika. Svake godine obradujemo oko 5.000 mališana novogodišnjim paketićama, uz zabavne Deda Mrazove čarolije.
 
Trudimo se da svaku generaciju naših đaka prvaka ispratimo u školu na najbolji mogući način. Sa našim kolegama roditeljima i njihovom decom delimo uzbuđenje i radost. Svake godine decu očekuju pokloni uz nezaboravnu žurku, ali i  edukacije o zdravim navikama i zdravo posluženje!

..Zdravlju našeg tima
- Obezbedili smo specijalističke preglede za naše zaposlene, a pored toga mnogo pažnje posvećujemo zdravom životu i sportskim aktivnostima. Tu smo da podržimo zaposlene u učešću na maratonu, a pored toga i sami organizujemo Sportske dane u 3 grada u Srbiji, gde naši zaposleni imaju priliku da sa svojim porodicama provedu dan u prirodi uz sportske igre, zdravu hranu i super provod. Ukoliko volite odbojku, fudbal, košarku, ili neki drugi sport možete se priključiti nekoj od Delez Srbija ekipa i uživati u dobrom druženju i energiji. Takođe, svakog prvog petka u mesecu, zaposleni imaju priliku da uživaju u zdravom posluženju Maxi kuvara i dobiju ideje za recepte koje će uvrstiti u svoju zdravu ishranu.

...Opuštanju i zabavi
- Stalo nam je da zaposleni svoje pauze provedu kvalitetno i u dobroj atmosferi, zato smo otvorili Sobu za relaksaciju u Službi podrške, kao i u Distributivnom centru. Sada zaposleni imaju mesto za druženje, upoznavanje, opuštanje, i igru. Posebno je vole ljubitelji bilijara, stoni fudbala, pikada i sony play station igrica! Za najveće entuzijaste – tu su i turniri koje često organizujemo.

Naši zaposleni

Dijana Rosić, Zamenik poslovđe Shop&Go

Dijana je u našem timu već 3 godine gde nam se pridužila kao stipendista i nastavila da raste do pozicije zamenika poslovođe. Za svoj posao kaže da je veoma dinamičan i izazovan i što je najvažnije nikada dosadan. Smatra da je naš tim pre svega jedna škola – škola trgovine. Kada nije na poslu, Dijana je u prirodi gde uživa u šetnjama ili je na nekom novom putovanju.

Marko Stojanović, District Manager za Maxi prodavnice

Svoj put u našem timu Marko je krenuo 2002. godine, a nakon 17 godina karijere kaže da mu je i dalje svaki dan novi izazov, prilika za nova rešenja  i nova znanja. Dinamičnost je za njega ključni aspekt posla koji ga pokreće da svakodnevno radi na unapređenju usluge koju zajedno sa timom pruža našim prodavnicama. Za rad kod nas kaže da je zanimljiv i da ga ispunjava rad sa timom koji ga motiviše i izvlači najbolje iz njega. Delhaize Serbia za Marka je stalno usavršavanje i razvoj, ali i osećaj lične ispunjenosti. Delhaize u jednoj rečenici za njega je – kolege, prijatelji i kuma

Milana Majkić, Media Monetization Manager

Naša Milana sa nama je skoro 3 godine, a svoj put započela je kroz naš internacionalni program za mlade. Za svoj posao kaže da je jako zanimljiv, dinamičan i drugačiji svaki dan. Ono što je motiviše jeste što svakodnevno unapređujemo poslovanje, a sve u cilju što boljeg iskustva kupovine naših kupaca. Ako bi jednom rečenicom opisala svoj posao, rekla bi da je zanimljiv jer je jako kreativan sa jedne strane i preduzinački sa druge.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Maxi.Srbija?fref=ts

Kontakt

Delhaize Serbia

Jurija Gagarina 14, Beograd, SRBIJA

hr.delhaizeserbia@delhaize.rs

http://www.maxi.rs/ http://www.tempocentar.com/ ​https://www.shopandgo.rs/

Facebook
Twitter