Delhaize Serbia

Delhaize Serbia

Poslovi

O nama

Ahold Delhaize
 
3 kontinenta 
11 zemalja sveta
6,500 prodavnica
50,000,000 kupaca mesečno
375,000 zaposlenih

 
Delhaize Serbia

404 prodavnice
  Maxi, Tempo i Shop&Go
                          1,200,000 kupaca na mesečnom nivou                        
  11,900 zaposlenih
 
U Srbiji, Ahold Delhaize posluje kroz kompaniju Delhaize Serbia. Delhaize Serbia ima preko 11,900 saradnika koji uslužuju preko 1.2 miliona kupaca na mesečnom nivou u 404 prodavnice.
Poznati smo po brendovima Maxi, Shop&Go i Tempo.

Zaposleni su snaga naše kompanije. Ulaganja u rast, razvoj i zadržavanje zaposlenih ogledaju se i u činjenici da su u svim istraživanjima posvećenostizaposlenih ostvareni rezultati koji su iznad proseka za maloprodaju po međunarodnim standardima.
Ulaganje u razvoj društveno odgovornog poslovanja je aktivnost na koju je Delez Srbija veoma ponosna. U saradnji sa Bankom hrane Beograd, 2015. godine je je pokrenut  društveno odgovorni projekat doniranja viškova hrane „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“. Zahvaljujući ovom projektu 8.000 najsiromašnijih građana širom Srbije ima obezbeđen svakodnevni obrok.
Još od 2008. godine, kao pionir projekat na ovom tržištu, Delhaize Serbia je pokrenula program inkluzije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom, koji podržava različitosti i pruža jednake šanse svima. Danas je u kompaniji zaposleno više od 230 osoba sa različitim tipovima invaliditeta.
Od ukupnog broja zaposlenih 70% čine žene, dok je u menadžmentu kompanije 50% zaposlenih ženskog pola.
Kompanija je posebno ponosna na partnerstvo koje godinama unazad gradi sa fakultetima i srednjim školama. Kao rezultat te saradnje, svake godine više od 600 stipendista i praktikanata dobija priliku da radi, uči i da razvija se u okviru kompanije.
Delhaize Serbia kontinuirano ulaže u lični i profesionalni razvoj zaposlenih. Tokom 2003. godine je u okviru kompanije osnovan interni trening centar, prvi u regionu, postavljajući osnove za budući rast kompanije i razvoj zaposlenih. U proseku, svaki  zaposleni godišnje provede 3 dana na različitim obukama i radionicama, a ukupno više od 350 njih napreduje u sistemu.
Mislija kompanije je da obezbedi prijatno radno okruženje, da ojača timski duh i održi visok nivo posvećenosti zaposlenih, jer su upravo ljudi najdragaceniji resurs.

Zašto mi?

International Graduate Trainee Program 2017

Talentovani diplomci koji žele da se usavršavaju i steknu internacionalno iskustvo u maloprodaji mogu da konkurišu za Internacionalni program za diplomce.
 
Konkurs je otvoren od 1. do 31. marta, a kroz proces selekcije biće izabrano dvoje polaznika buduće generacije Internacionalnog programa za diplomce. Ovaj internacionalni program traje godinu i po dana, a polaznici su od prvog dana plaćeni i u stalnom radnom odnosu u kompaniji Delez Srbija.
 
Svoj razvojni put kroz program kandidati započinju u zemlji iz koje potiču i prvih šest meseci provode u maloprodajnim objektima različitih formata upoznajući se sa osnovama biznisa i poslovanja.
Narednih šest meseci polaznici dobijaju priliku za internacionalno iskustvo. Tokom ovog perioda pruža im se prilika da rade na projektu u jednom od sektora kompanije, u skladu sa svojim profesionalnim interesovanjima.
Treća - poslednja faza programa podrazumeva povratak u matičnu zemlju, ali ovog puta u jedan od sektora koji pružaju podršku maloprodajnim objektima. Cilj poslednje faze programa je da se polaznik aktivno pripremi za preuzimanje nove pozicije u kompaniji i da mu ukaže na odgovornosti koje se od njega očekuju.
 
Uslov za kandidate je da imaju završene osnovne ili master studije, da dobro poznaju engleski jezik, imaju razvijene komunikacione veštine i liderske sposobnosti. Pored toga, bitno je da imaju sposobnost rešavanja problema, donošenja važnih odluka, kao i spremnost za timski rad. Delez Srbija će na osnovu ovih kriterijuma odabrati dva diplomca, koji će imati priliku da rade ’’posao iz snova’’.
 
Internacionalni program za diplomce se već sedmu godinu zaredom organizuje. Prošle godine se na ovaj program prijavilo čak preko 500 mladih diplomaca, a dvoje najboljih polaznika nastavili su rad u kompaniji. 
 
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na linku: http://posao.delhaize.rs/

Naši zaposleni

Anđela Petrović,
Category menadžer junior, IGTP polaznik 2015.

Ono što me je zainteresovalo kod IGTP programa jeste prilika da istražim različita odeljenja jedne velike kompanije. Dopala mi se fleksibilnost, gde mi sami biramo projekte, kao i zemlju u kojoj provodimo šest meseci programa. Takođe, imamo odlične mentore, kao i priliku da upoznamo veliki broj novih ljudi.  Do sada sam imala projekte u operacijama, kvalitetu, ljudskim resursima i kategori menadzmentu. Od svega navedenog najviše mi se dopalo odeljenje kategori menadžmenta, te sam odlučila da nastavim karijeru u ovom odeljenju.

 Onima koji razmišljaju da se prijave za neki od programa u Delez Srbiji: Ukoliko ste spremni da radite i učite u dinamičnom okruženju, na pravom ste mestu!

Bogdan Rakić,
IGTP polaznik 2016.

IGTP mi je bio velika želja od kako sam čuo za njega iz razloga što pruža mogućnost upoznavanja posla kroz različite aspekte poslovanja, ali i priliku da se stekne šira slika o retail industriji kroz internacionalni karakter koji program ima. Sada iz prve ruke mogu da kažem da je odluka da se prijavim bila fenomenalna. Mogućnosti za učenje su velike, kao i volja kolega da nas u tome podrže. U ovom trenutku sam na pragu završetka prve rotacije i iskustvo koje odatle nosim je neprocenjivo. Ono što me čeka u narednom periodu je priprema za projektni zadatak u SAD, gde sam izabrao rad u sektoru lanca snabdevanja.

Svakome ko želi da stekne realno poslovno iskustvo preporučio bih da se prijavi za neki od talent programa koje Delez Srbija nudi mladima. 

Milana Majkić,
IGTP polaznik 2016.

Za IGTP sam se odlučila jer je retail za mene jedna od najdinamičnijih industrija, a program omogućava upoznavanje sa ovom oblašću na najbolji mogući način kroz savladavanje svakodnevnih izazova. Sada trenutno završavam prvu rotaciju programa i smatram da mi iskustvo u radnjama koje sam stekla za vreme njenog trajanja pruža jak temelj za ceo  poslovni razvoj u budućnosti. Takođe, stekla sam i brojna poznanstva sa ljudima različitih profila i na različitim pozicijama i od svakoga od njih sam nešto naučila.
Ovaj program bih preporučila svima koji imaju strast prema trgovini, koji vole dinamičnost i timski rad.


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Maxi.Srbija?fref=ts

Kontakt

Delhaize Serbia

Jurija Gagarina 14, Beograd, SRBIJA

hr.delhaizeserbia@delhaize.rs

http://www.maxi.rs/ http://www.tempocentar.com/ ​https://www.shopandgo.rs/

Facebook
Twitter