Delhaize Serbia

Delhaize Serbia

Poslovi

O nama

Ahold Delhaize
 
3 kontinenta 
11 zemalja sveta
6,500 prodavnica
50,000,000 kupaca mesečno
375,000 zaposlenih

Delhaize Serbia

Više od 400 prodavnica
  Maxi, Tempo i Shop&Go
                          1,200,000 kupaca na mesečnom nivou                        
  Više od12,000 zaposlenih
 
U Srbiji, Ahold Delhaize posluje kroz kompaniju Delhaize Serbia. Delhaize Serbia ima preko 12,000 saradnika koji uslužuju preko 1.2 miliona kupaca na mesečnom nivou u više od 400 prodavnica.
Poznati smo po brendovima Maxi, Shop&Go i Tempo.

Naš najdragoceniji resurs, koji ima ključnu ulogu u razvoju kompanije, su naši zaposleni. Svesni smo da su samo zdravi, srećni i zadovoljni zaposleni osnov za dugoročan rast poslovanja. Pokrenuli smo različite inicijative koje imaju za cilj dobrobit zaposlenih, očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja, podsticanje zdravih stilova života i stvaranje bezbednih uslova za rad. Želimo da „zdravo“ uvek bude naš izbor. Podržavamo različitosti i pružamo jednake šanse svima. Nastavljamo sa programom inkluzije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Zapošljavamo mlade talente i identifikujemo potencijale.

Naša kompanija neprestano ulaže u lični i profesionalni razvoj zaposlenih. Rezultat tog ulaganja su unapređenja. U toku jedne godine u našem sistemu napreduje više od 350 kolega. Posebno smo ponosni na partnerstvo koje naša kompanija ima sa fakultetima i srednjim školama. Kao rezultat te saradnje 600 stipendista i praktikanata dobija priliku da svakog dana radi, uči i razvija se. Ponosni smo na naše kolege i njihova dostignuća. Proslavljamo uspehe jer smo Bolji zajedno. Ispunjavamo obećanje da ćemo biti Bolje mesto za rad i živimo našu svrhu da Zajedno, donosimo svežu inspiraciju za bolji život.

Zašto mi?

Find Your Place @Delhaize - Program prakse

Kompanija Delhaize Serbia objavljuje konkurs za program praksi Find Your Place @Delhaize za sve diplomce koji žele da se usavršavaju i svoju karijeru grade u maloprodaji!
Konkurs je otvoren od 1. do 30. septembra, a kroz proces selekcije biće izabrano dvadesetoro polaznika buduće generacije programa Find Your Place @Delhaize koji će imati priliku da sa našim timom započnu svoje profesionalne karijere. Prijavite se na https://posao.delhaize.rs/.

O programu

Find your place @Delhaize je jedan od programa za mlade talente koji Delhaize Serbia realizuje svake godine i kroz koji diplomci imaju priliku da se upoznaju sa kompanijom i njenim poslovanjem, kao i da se usavršavaju u skladu sa svojim fakultetskim usmerenjima i ličnim preferencama.
Uslov za kandidate je da su završili osnovne akademske studije i imaju maksimum godinu dana radnog iskustva. Takođe, neophodno je da kandidati dobro poznaju engleski jezik, rad u MS Office paketu, imaju razvijene komunikacione veštine, sposobnost rešavanja problema, spremnost za timski rad i multitasking. Kompanija Delhaize Serbia će na osnovu ovih kriterijuma odabrati dvadesetoro polaznika koji će imati priliku da ’’pronađu svoje mesto u Delhaize-u’’.

Faza I - Svoj razvojni put kroz program kandidati započinju u Sektoru operacija (Maloprodaja) i prvih mesec dana provode po nedelju dana u svakom od naših formata - Maxi, Tempo i Shop&Go, kao i nedelju dana na terenu kroz direktan rad sa Distrikt menadžerom. Cilj ove faze programa jeste upoznavanje sa osnovama poslovanja naše kompanije.

Faza II – U toku narednih pet meseci polaznici dobijaju priliku da “pronađu svoje mesto” kroz stručno usavršavanje u jednom od sektora kompanije, a u skladu sa svojim afinitetima. Svaki od polaznika imaće svog zvaničnog mentora, ali i buddy – a, koji će biti tu da svakodnevno radi na razvoju svakog od polaznika.
Tokom ovog perioda, pored svakodnevnih radnih zadataka, polaznici će proći kroz set Soft Skills treninga u organizaciji našeg tima za edukaciju i razvoj zaposlenih.
Takođe, polaznici će u okviru različitih timova raditi na dodeljenim projektnim zadacima koje će na kraju programa predstaviti liderima kompanije. Cilj programa Find Your Place @Delhaize je da se svi polaznici aktivno pripremaju za svoje profesionalne karijere, kao i da se u skladu sa performansama i potencijalom koje pokažu, kao i našim kompanijskim potrebama, po završetku programa priključe našem timu. 

Oblasti u kojima polaznici programa imaju priliku da se usavršavaju su:
Category menadžment, Finansije i računovodstvo, Lanac snabdevanja / Logistika, Kvalitet, Marketing, Korporativne komunikacije (PR, Sustainability) i HR.
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 30. septembra na linku: http://posao.delhaize.rs/.

Dođite da zajedno stvaramo bolji osećaj kupovine!

Naši zaposleni

Marina Ivanović,
CM Asistent,
Polaznik FYP@Delhaize 2017.

Program Find Your Place @Delhaize za mene predstavlja veoma značajnih i vrednih 6 meseci, gde sam imala priliku da se prvi put susretnem sa poslovnim okruženjem, izazovima, obavezama  i sticanjem prvog profesionalnog iskustva. Period u kojem sam testirala sebe i svoje sposobnosti i definitivno bih se opet prijavila.

Miloš Elesin,
Finansijski analitičar,
Polaznik FYP@Delhaize 2017.

Sam program je počeo idealno, a završio se još bolje. Bio sam trainee u odeljenju Kreditne kontrole i naplate potraživanja i iako možda ne zvuči toliko zanimljivo, kolege koje tamo rade su napravile takav ambijent da bi zaista svako poželeo da bude deo njihovog tima!

Jelena Ristić,
Specijalista lanca snabdevanja,
Polaznik FYP@Delhaize 2017.

Find Your Place @Delhaize mi je promenio mišljenje o velikim sistemima, omogućio mi da naučim mnogo novih stvari upoznam mnogo zanimljivih ljudi sa različitim sferama interesovanja. Pomogao mi je da pronađem sebe. Program pruža idealnu priliku za ulazak u jedan veliki pobednički tim.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Maxi.Srbija?fref=ts

Kontakt

Delhaize Serbia

Jurija Gagarina 14, Beograd, SRBIJA

hr.delhaizeserbia@delhaize.rs

http://www.maxi.rs/ http://www.tempocentar.com/ ​https://www.shopandgo.rs/

Facebook
Twitter