Delhaize Serbia-logo

Delhaize Serbia

Delhaize Serbia-bg

O kompaniji

Mi smo Delhaize Serbia, ponosna članica velike Ahold Delhaize porodice. Kao jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji zapošljavamo preko 13,000 saradnika. Lideri smo u maloprodaji, a naše Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice pronašle su svoje mesto na više od 450 lokacija širom zemlje. Pored naših mnogobrojnih prodavnica, nalazimo se još i u beogradskom naselju Belvil gde je smeštena Upravna zgrada, ali i u Staroj Pazovi, gde se nalazi naš Distributivni centar.

Na tržištu Srbije gradimo lidersku poziciju još od 2000. godine kada je otvorena naša prva Maxi prodavnica. Od tada, pa sve do danas, uspeli smo da se izborimo za prvo mesto na domaćem tržištu. Svakodnevnim radom trudimo se da očuvamo ovu titulu pružajući širok asortiman kvalitetnih proizvoda, posebno u kategoriji svežih namirnica. Ponosno ističemo naše privatne robne marke – Premia, Nature’s Promise, Od naše zemlje, 365, Care, Home, Delhaize, Bio, Sveže meso, Happy Pets.

Naši zaposleni su okosnica našeg poslovanja i stoga mnogo pažnje posvećujemo njihovom zadovoljstvu i razvoju, bilo kroz treninge i razvojne programe ili neformalna druženja. Timski rad je nešto po čemu smo prepoznatljivi i vrednost koju negujemo jer verujemo da samo na taj način možemo postići naše najbolje rezultate.

Podrška mladim talentima je jedan od naših strateških ciljeva. Tome svedoči naša saradnja sa mnogim studentskim organizacijama, kao i obrazovnim institucijama. Svake godine na desetine mladih svoje prve profesionalne korake napravi upravo kod nas. Vodeći se stavom da na mladima svet ostaje, kreirali smo dva talent programa – Find Your Place @Delhaize i Retail Management Traineeship, kako bi kroz njih radili na stručnom osposobljavanju i profesionalnom usavršavanju mladih.

Pozivamo vas da nas posetite na https://www.maxi.rs/karijera kako biste se bolje upoznali sa nama. Otvorene pozicije možete pogledati na https://www.maxi.rs/otvorene-pozicije.

Beneficije

Rad od kuće

Obezbeđena oprema za rad

Porodica i roditeljstvo

Kompanijski popusti

Edukacija, profesionalni razvoj

Nagrade, bonusi, pokloni

Zdravlje

Fleksibilno radno vreme

Proces selekcije

Ukoliko ste motivisani da razvijate karijeru u našoj kompaniji i želite da postanete deo našeg tima, pogledajte otvorene pozicije na našim stranicama: LinkedIn, Infostud, Delhaize Serbia i aplicirajte. Uvek smo otvoreni za sveže ideje i inovacije i radujemo se Vašim prijavama!

1. Naši regruteri rade na tome da odaberu kandidate koje bi se najbolje uklopili u naš tim. Naš tim je raznolik, i postaje sve brojniji. Ukoliko Vaš profil odgovara onome što tražimo u samom konkursu, možete očekivati naš poziv! Svaku prijavu pogledamo detaljno, nakon čega sve kandidate koji prolaze u sledeći krug kontaktiramo, a one koji nisu uspeli – obavestimo da se za sada proces selekcije završava.

2. Pre nego što se upoznamo, biće potrebno da uradite testove ličnosti i opštih sposobnosti. Testovi nisu teški, a pomažu nam da steknemo inicijalni utisak o vama. Ukoliko uspešno prođete ovaj krug, sledi intervju baziran na kompetencijama.

3. Želimo da se bolje upoznamo. Na intervjuu od Vas očekujemo da budete iskreni i motivisani, pokažete svoja znanja i na koji način možete doprineti kao član našeg tima, a mi ćemo se potruditi da Vam damo više informacija o samoj poziciji i timu za koji aplicirate, prenesemo pozitivnu energiju koja vlada u našoj kompaniji i predstavimo našu kulturu i vrednosti.

4. Na ovom, kako ga mi zovemo - finalnom razgovoru, imaćete priliku da razgovarate sa kolegom koji će Vas voditi ukoliko postanete deo našeg tima. Na ovom razgovoru razgovaramo malo više o Vašim znanjima, iskustvu, gledamo kako biste rešili izazove koje Vam predstavimo, ali isto tako želimo da upoznate ljude sa kojima ćete blisko sarađivati, a ukoliko budete imali dodatna pitanja, ovo je prilika da saznate sve odgovore!

5. Ukoliko odlučimo da baš Vi postanete deo našeg tima, neko od regrutera će Vas kontaktirati i predstaviti ponudu koja osim dužnosti posla uključuje kompenzacije i beneficije koje naša kompanija pruža. Radujemo se novim idejama i uspešnoj saradnji. Dobrodošli u Delhaize Serbia tim!

Vrsta selekcije

Intervju

test

Kompanijski brendovi

Maxi-logo

Maxi

Jednostavno - uvek sveže, uvek blizu. Uvek Maxi!

Ovaj brend predstavlja simbol kupovine za naše kupce, zbog čega već godinama osvaja nagradu „Moj izbor“ za omiljeni brend u kategoriji „Trgovina“.

Shop&Go;-logo

Shop&Go;

Shop&Go - kupovina na brzinu, sve na jednom mestu :)

Na putu do posla, fakulteta ili škole, na pauzi, u šetnji – Shop&Go nam je uvek tu. Ako ne baš na prvom koraku, onda odmah iza ćoška. To nam je i bila glavna ideja kada smo kreirali ovaj brend - da budemo moderna, komšijska prodavnica sa sjajnim proizvodima na dohvat ruke. Sve na jednom mestu za brzu kupovinu u pokretu.

Tempo-logo

Tempo

Tempo - odlično mesto za kupovinu za društvom ili porodicom. Uvek u akciji :)

Naši hipermarketi omiljeno su mesto porodične kupovine zbog najvećeg asortimana proizvoda i niskih cena. Zato je Tempo sinonim za velike kupovine, naročito u važnim trenucima.

Kontakt

Delhaize Serbia

Delhaize Serbia

Društvene mreže

Adresa

Jurija Gagarina 14

Beograd, Srbija

Matični broj

17569171

PIB

103482850

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.