Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Delight d.o.o.

Delight d.o.o. logo
Omladinskih Brigada 88b 11070
Beograd
Srbija
20-50
104101068
20085886

Delight d.o.o.


Delight Office Solution je kompanija specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih enterijera, kao i izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji nastojimo da pružimo isti nivo usluge i podrške u celom regionu.

Kompanija je osnovana pre više od jedne decenije i od tada konstantno unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi danas bila kompanija koja može da ponudi kreativno, praktično i isplativo rešenje svojim klijentima, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata. Kompletno rešenje za kancelarijski prostor je postao sinonim za kompaniju Delight.

Svi ovi elementi predstavljaju našu posvećenost i odlučnost da budemo vodeća kompanija koja pre svega nudi znanje i iskustvo u opremanju poslovnih enterijera, kako bismo mogli da kreiramo radni prostor budućnosti.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.