Deloitte d.o.o.

Deloitte d.o.o.

O kompaniji

Deloitte pruža usluge revizije, poreskog, poslovnog, finansijskog i konsaltinga u upravljanju rizicima. Putem globalne mreže povezanih članova u preko 150 zemalja, Deloitte svojim klijentima obezbeđuje mogućnosti svetskog nivoa i usluge visokog kvaliteta, pružajući im ono što je neophodno kako bi savladali i najsloženije izazove svog poslovanja. Približno 290.000 Deloitte-ovih stručnjaka radi na prepoznatljivosti Deloitte-a kao najbolje globalne kompanije za profesionalne usluge.

Deloitte-ove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne saradnje, koja afirmiše integritet, izuzetan osećaj za klijente i tržište, uvažavanje kolega i snagu kulturne raznovrsnosti. Oni deluju u okruženju koje podstiče kontinuirano učenje i nudi nove poslovne izazove i prilike za razvijanje karijere. Deloitte-ovi stručnjaci su posvećeni jačanju društvene odgovornosti, sticanju poverenja javnosti i pozitivnom uticaju na zajednice u kojima deluju.

Kancelarija Deloitte-a u Beogradu je počela sa radom 1991. godine, a danas je u njoj zaposleno više od 230 konsultanata i revizora iz zemlje i inostranstva.

 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Terazije 8, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07770413

PIB

100048772

Broj zaposlenih

101 - 250