DelVel-Pro

DelVel-Pro

O kompaniji

DelvelPro je savremeno organizovan lanac veleprodajnih centara namenjenih snabdevanju profesionalnih kupaca. Osnovni zadatak veleprodajnog lanca DelvelPRO je da ponudi profesionalni paket usluga profesionalnim kupcima. Paket podrazumeva: bogat asortiman, atraktivne cene, specijalne promotivne akcije i pogodnosti, mogućnost besplatne dostave, profesionalnu i brzu uslugu, kao i kupovinu putem interneta. Ovakav pristup uspostavlja partnerski odnos sa kupcima što doprinosi obostranom unapređenju poslovanja.

Naši kupci su naši partneri i kompletan set usluga koji nudimo usmeren je upravo ka zadovoljenju njihovih potreba - "Profesionalna usluga za profesionalne kupce"- DelvelPRO Profesionalno.

DelvelPRO veleprodajni centri se trenutno nalaze na pet lokacija I to u Beogradu, Subotici, Čačku, Nišu I Zaječaru. Prvi veleprodajni centar otvoren je 1. avgusta 2007.godine u Beogradu, a odmah potom otvoren je i veleprodajni centar u Zaječaru. U toku oktobra 2008.godine otvoreni su centri u Subotici, Čačku I Nišu. Sa ovim centrima koncept "PROFESIONALNO", postao je dostupan kupcima širom Srbije.

Ponudu veleprodajnih centara DelvelPRO čini asortiman od preko 7.000 artikala svih robnih grupa, prilagođen specifičnostima I potrebama svakog grada I tržišta, a poseban deo ponude čini voće I povrće.
Još jednu od prednosti DelvelPRO veleprodajnih centara čine i redovne mesečne akcijske prodaje, kao I sedmične promocije u okviru naših izložbenih salona.

Od 1. februara 2009. godine, DelvelPro je kupcima pružio mogućnost da svoje kupovine obavaljaju i putem internet, www.delvel-pro.rs. DelvelPRO internet veleprodaja svim kupcima omogućava da potrebne nabavke obavljaju 24h dnevno, sedam dana u nedelji, a naručena roba se isporučuje u skladu sa dogovorom. U ponudi je celokupan asortiman od preko 7.000 proizvoda. Nabavka putem DelvelPRO internet veleprodaje, je jednostavna i prilagodjena potrebama kupaca uz maksimalno poštovanje njihovog vremena i potreba.

Kontakt

Adresa

Viline vode b.b., Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20213370

PIB

104691308