Destilerija Trivulesk d.o.o. Leskovac

Destilerija Trivulesk d.o.o. Leskovac

O kompaniji

Destilerija Trivulesk d.o.o. Leskovac bavi se proizvodnjom prirodnih voćnih rakija. Proizvodni program čini 9 vrsta rakija sa 83 proizvoda i to: vilijamovka, kajsijevača, dunjevača, šljivovica, jabukovača, lozovača, voćna, medica i specijalna rakija travarica, koje se pakuju u boce od 0.05l, 0.187l, 0.7l, 0.75 i 5 litara. Posebno se izdvajaju boce u obliku kamiona, motora, harmonike i trube, koje su delo italijanskih dizajnera. Zaštitni znak destilerije je “Vilijamovka s plodom”, eksluzivna boca u kojoj se nalazi zreo plod kruške.

Zastupljeni smo u najelitnijim restoranima, hotelima, kao i velikim trgovinskim lancima u Srbiji, a neki od njih su Restoran Franš, Restoran Kalemegdanska Terasa, Restoran Madera, Restoran Majdan, Restoran Skadarlijska Noć, Klub Književnika, Hotel Crowne Plaza, Hotel Holiday inn , Hotel Majestic, Hotel Hilton Beograd, trgovinski lanci Cash & Carry, Metro, Lamela itd.

Sa ponosom ističemo da smo postali vlasnici Destilerije "Porečje" Vučje, gde smo vratili ogromne kapacitete u pogon i stekli mogućnost da budemo lideri u proizvodnji jakih alkoholnih pića u Srbiji.

 

Na brojnim sajmovima u zemlji i inostranstvu osvojili smo ukupno 26 Šampionskih pehara, 78 Velikih zlatnih, 9 Zlatnih i 1 Srebrnu medalju

Kontakt

Adresa

Industrijska bb, Leskovac, Srbija

Kontakt
Matični broj

21184004

PIB

109446934