DEXY CO

DEXY CO

O kompaniji

Osnovani smo 1996. godine kada započinje naše poslovno putovanje ka poziciji lidera u uvozu i distribuciji igračaka svetski poznatih brendova, razvijanju velike mreže maloprodajnih objekata u Srbiji i regionu, kreiranju kompletne ponude za mališane svih uzrasta, kao i širenju asortimana na kategorije bebi opreme, dečije garderobe i obuće, knjiga i školskog pribora.


Svoju lidersku poziciju već godinama potvrđujemo poverenim pravom da na teritoriji Srbije, a za pojedine brendove i u celoj regiji, zastupamo vodeće svetske kompanije za proizvodnju igračaka: Hasbro, MGA, IMC, LEGO, Moose, Burago, Majorette, Revell, Tomy, Clementoni i mnoge druge.

Od 2007. godine razvijamo sopstvenu maloprodajnu mrežu koja je i jedan od fokusa našeg strateškog poslovanja. Na mapi lokacija u Srbiji trenutno brojimo 46 prodavnica u 21 gradu, na ukupnoj površini od 22.000 kvadratnih metara.


Dexy Co Slovenija osnovan je 2012. godine, a svoje poslovanje kontinuirano razvijamo u svim zemljama bivše Jugoslavije.


Na teritoriji Bosne i Hercegovine trenutno se nalazi 11 specijalizovanih maloprodajnih objekata u 8 gradova.

Pored igračaka, uvoznici smo bebi opreme brendova Twistshake, MAM, Bugaboo, Joolz, ABC Design, Maxi Cosi, Brevi, dečije garderobe Original Marines, Blukids, Cool Club kao i obuće brendova Pablosky, Cerda, Vicco, školskog i kreativnog pribora brendova Crayola, Cool Pack i mnogih drugih...

Naš veliki tim Dexy Co Grupe čini preko 600 zaposlenih i taj broj se svakodnevno uvećava što nas posebno čini srećnima u našoj misiji da mališanima ulepšamo detinjstvo i pružimo im beskrajnu radost igre!

Dexy Co Kids maloprodajni objekti se nalaze na najaktuelnijim lokacijama a svaka prodavnica je pažljivo i kreativno osmišljena. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi dece uz pružanje zadovoljstva potrošačima prilikom kupovine.
 


Naša vizija
Kreiranjem trendova, kroz svet mašte, inspirišemo srećno detinjstvo i uz osmeh, oplemenjujemo svet oko sebe.


Naša misija
Osluškujući vreme koje dolazi, kontinuirano unapređujemo našu organizaciju i uvek, korak ispred drugih, ispunjavamo rastuća očekivanja tržišta.
Pružamo jedinstven doživljaj kupovine proizvoda koje karakterišu kvalitet, bezbednost i inovativnost.
Posvećeni smo aktivnostima koje za cilj imaju ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

Naše vrednosti
 

Fair Play
Pre donošenja odluke, uzimamo u obzir dobrobit svih uključenih u poslovni proces. Realizujemo ono što je dogovoreno. Usmeravamo se na naše snage, a ne na tuđe slabosti.


Integritet
Radimo ono što govorimo. Preuzimamo odgovornost za odluke i rezultate. Ukazujemo aktivno na rizike u poslovanju. Trudimo se da kontrolišemo sopstvene emocije u cilju poštovanja drugih ljudi.


Inovativnost
Aktivno sagledavamo okruženje i radimo na unapređenju procesa. Kontinuirano uvodimo nove projekte na tržište. Pratimo trendove u tehnologiji. Prepoznajemo, podržavamo i motivišemo davanje inicijativa za nove ideje.


Angažovanost
Podržavamo inicijativu zaposlenih za njihov lični razvoj. Ohrabrujemo međusobno prenošenje znanja i iskustva. Razumemo svoju individualnu ulogu u ostvarenju ciljeva. Uzimamo učešće u aktivnostima koje sprovodi kompanija. Mi smo uzor drugima kroz davanje ličnog primera.


Odgovornost prema zajednici
Poštujemo pravila i zakone koji se odnose na zaštitu životne sredine. Pomažemo socijalno ugroženim kategorijama društva. Promovišemo i podržavamo zdrav način odrastanja i života. Plasiramo zdravstveno ispravne proizvode.

 

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Tošin Bunar 272, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

06712649

PIB

100137937

Broj zaposlenih

251 - 500