DHL International Beograd d.o.o.

DHL International Beograd d.o.o.

O kompaniji

Deutsche Post DHL je vodeća svetska kompanija u oblasti poštanskih i logističkih usluga. „Dojče Post" i DHL pružaju jedinstvene usluge u oblasti logistike (DHL) i telekomunikacija (Deutsche Post). „Dojče Post DHL" grupa svojim klijentima pruža inovativne i fleksibilne usluge koje odgovaraju potrebama njihovog poslovanja. Više od 500,000 zaposlenih u preko 220 zemalja širom sveta čine globalnu mrežu čiji su prioriteti kvalitetna usluga i odgovornost prema društvenoj zajednici. „Dojče Post DHL" je društveno odgovorna korporacija koja ima različite programe za očuvanje životne sredine, unapređenje društvene zajednice i edukaciju.
DHL Express prevozi hitne dokumente i robu pouzdano i na vreme, od vrata do vrata, u više od 220 zemalja i teritorija, a vodi najveću međunarodnu mrežu za ekspresnu dostavu.
Kompanija DHL je nastala 1969. godine u San Francisku. Po početnim slovima prezimena svojih osnivača, Dalsey Adrian, Hillblom Larry i Lynn Robert, je dobila ime. Danas je DHL kompanija koja integriše različite segmente industrije transporta i logistike. Osnovna delatnost kompanije je preuzimanje, transport i isporuka pošiljki. DHL je lider na globalnom tržištu u ekspresnom međunarodnom transportu i logistici (DHL Express), vodeća kompanija u drumskom transportu (DHL Freight) kao i vazdušnom i brodskom transportu (DHL Global Forwarding).
U početku DHL je nudio revolucionarnu uslugu - međunarodnu dostavu pošiljaka "od vrata do vrata" pružajući mogućnost drugim kompanijama da prošire svoje poslovanje i uticaj na globalnom tržištu, nesumnjivo stimulišući globalno tržište i čineći svet dostupnijim.
DHL je u stalnoj potrazi za inovacijama koje su izdvojile kompaniju kao prepoznatljivu na svetskom tržištu, koja je prva uvela korišćenje radio-frekvencijskog upravljanja i tehnički naprednih sistema za praćenje i proveru statusa pošiljaka i njihovo preusmeravanje bilo gde u svetu. U region istočne Evrope DHL Express je stigao 1983. godine i to najpre na prostorima bivše Jugoslavije preko kompanije Transjug, a 1991. godine osnovana je domaća kompanija DHL International Beograd d.o.o. sa 100 % stranim kapitalom. Posluje na domaćem i međunarodnom tržištu.
Sa poslebnim rešenjima za razvijena tržišta i industrije uključujući tehnologiju, energetiku, naučna istraživanja, zdravstvo, automobilsku industriju, trgovinu, kao kompanija koja je bez premca prisutna na svim tržištima u razvoju i kompaija koja se obavezala na društvenu odgovornost, DHL se pozicionirao kao Logistička Kompanija za ceo Svet što predstavlja i našu viziju.
Naša misija – Excellence. Simply Delivered. – je naša vodilja.
Naša Strategija 2020: Focus.Connect.Grow. je naš putokaz za budućnost.
Naši poslovni ciljevi usmereni su na negovanju lojalnosti klijenata koji veruju DHL-u kao globalnom ekspresnom partneru, čije poslovanje karakteriše izuzetan kvalitet. DHL Express olakšava posao svojim klijentima, nudeći najviši kvalitet ekspresnih usluga, u čijoj je osnovi visoka stručnost zaposlenih.
Postoji duboka veza između trgovine i prosperiteta. Globalna trgovina zavisi od logistike što znači da kao kompanija koja pruža logističke usluge možemo doneti pravu korist društvu.
Mi isporučujemo mnogo više od pošiljki i paketa: mi isporučujemo prosperitet, mi transportujemo zdravlje, mi jačamo rast, mi dostavljamo radost. Svakog dana mi povezujemo ljude, čineći njihove živote boljim.
Strategija kompanije fokusirana je na dva stuba: biti prvi izbor za svoje klijente i biti poželjan poslodavac. Kako bi bio prvi izbor svojim klijentima DHL svoje poslovanje usmerava ka pružanju izvanredne usluge uz što jednostavnije procedure. DHL je poželjni poslodavac jer kontinuirano ulaže u razvoj talentovanih, ka klijentima orijentisanih zaposlenih.
DHL radi na podsticanju programa za talente. Podsticanje kreativnih, vrednih i talentovanih ljudi predstavlja investiciju za budućnost kompanije. Zato DHL nudi opsežan paket programa za studente širom sveta da pokažu šta znaju, prvenstveno preko stotinu praksi godišnje u okviru AIESEC Programa.
DHL Express
DHL International Beograd d.o.o.
Jurija Gagarina 36v, 1070 Novi Beograd
Airport City, Omladinskih brigada 90a, 11070 Novi Beograd
Đure Jakšića 11, 11000 Beograd
Krešina 35, 22304 Novi Banovci
Stevana Musića 16, 21000 Novi Sad
Vojvode Putnika bb i Novopazarska 11, 18000 Niš
Kontakt za DHL Express: hrt-rs@dhl.com
 

Kontakt

Adresa

Jurija Gagarina 36 v, 11070 Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07773587

PIB

100090779