Digital Azut d.o.o.

Digital Azut d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Digital azut d.o.o. jedna je od vodećih marketinških kuća u domenu telemarketinga na području Srbije i regiona. U prvom planu, putem medija i drugih marketinških alata odgovorna je za optimizaciju i efikasnost oglašavanja svakog pojedinačnog klijenta na najefikasniji način.

Osim obezbeđivanja medijskog prostora na televiziji, radiju, štampi i online medijima, kao i elektronskim publikacijama, Digital azut uspešno organizuje i niz raznih događaja, kao i promocija koji u najboljem svetlu predstavljaju proizvod i usluge određene firme.

Temeljna načela ove kompanije, kao i samih zaposlenih, jesu uslužnost i predanost poslovanju, a odlikuju se znanjem, timskim radom, saradnjom, kreativnošću i organizacijom.

U ponudama Digital azuta su, osim navedenog, i kompletni paketi koji sadrže idejno rešenje, grafički dizajn pojedinačne kampanje, promotivni program - nagradne igre i osmišljavanje, promocija i sprovođenje događaja sa ciljem što boljeg plasiranja usluga i/ili određenog proizvoda.

Zbog svega navedenog, kao i usled povećanog interesovanja kompanija za usluge koje DigitalAzut pruža, sve je veća i potreba za širenjem tima. U potrazi smo za novim ljudima u sektoru prodaje na poziciji: PREDSTAVNIK PRODAJE U CALL CENTRU

Glavni zadatak predstavnika prodaje je komunikacija sa novim i postojećim klijentima, prodaja usluga putem telefona i održavanje kontakata sa pravnim licima iz Srbije.

Ako smatrate da ste komunikativni, ambiciozni i želite da naučite nešto novo i ostvarite odlične rezultate u prodaji - javite nam se!

Kontakt

Adresa

Makenzijeva 53, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21414573

PIB

111018476

Broj zaposlenih

20 - 50