Digitec Galaxus doo
Digitec Galaxus doo

Digitec Galaxus doo

Kings and Queens of E-commerce

O kompaniji

Ako je dosadno – to nismo mi!


Budimo iskreni, neke stvari ne znamo... Ne znamo da poštujemo krute hijerarhije, ne znamo da povučemo jasne granice između odeljenja, ne znamo kako da izađemo na kraj sa preteranom birokratijom i sebičnim timovima. Uživamo u timskom radu i sarađujemo pod jednakim uslovima na svim nivoima odeljenja i menadžmenta. Jedino što nas u poređenju sa drugim uspešnim firmama zajednički odlikuje je opsesija efikasnim i uspešnim savladavanjem izazova… Međutim, kod nas je pravilo da na što teži problem naiđemo, to se više naoštrimo da pronađemo što „luđe“ rešenje i to zato što volimo inovacije, a naročito kada nas odvedu korak dalje. U jednoj stvari svakako ostajemo nepobedivi – proslavi važnih događaja i dostignuća uz nezaboravne zabave.


„Nama je svejedno šta drugi rade... Mi radimo našu stvar!“ – Oliver Herren


POSTANI DEO EKIPE! 

Ostani ono što jesi.


Poslovni model


Digitec i Galaxus su onlajn maloprodajne radnje. U Švajcarskoj, pored naših glavnih internet prodavnica digitec.ch i galaxus.ch, imamo još 10 prodavnica koje služe kao podrška našim klijentima za preuzimanje ili vraćanje proizvoda, kao i za pružanje korisničke podrške. Naša ekspanzija u Evropu počela je 2018. godine sa galaxus.de, proširila se na galaxus.at 2021. godine, a malo kasnije i na galaxus.fr i galaxus.it 2023. godine. Naš glavni fokus je proširenje online prodavnica unutar Evrope, bez dodavanja fizičkih prodavnica u novim zemljama.

Beneficije

Proces selekcije

Zapošljavanje u skladu sa našim vrednostima


Ukratko, zapošljavamo ljude u skladu sa pet vrednosti koje imamo. Ne radi se o tome da svako ko se prijavi mora "da pokrije" sve vrednosti prema nekoj unapred definisanoj listi, već cenimo kada ih uzmeš u obzir ili te potencijalno nadahnu na razmišljanje. Naglasak stavljamo više na potencijal nego na iskustvo, jer našim zaposlenima pružamo priliku da preuzmu izazovne zadatke u kojima se do tada nisu dokazali.


Naš proces prijave je brz. To dugujemo svima koji se prijavljuju, a i nama samima omogućava bolje funkcionisanje. Na primer, proces zapošljavanja u oblasti razvoja softvera prosečno traje oko šest nedelja od prijema aplikacije do izdavanja ponude. Vodimo računa o pravičnosti i uporedivosti pri svim intervjuima. Oni mogu biti telefonski intervju, onlajn testovi, lični razgovori, procene ili probni dani. Predstavljamo se autentično i samouvereno, bez kodeksa oblačenja i "0815" pitanja.

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Makedonska 44, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21200867

PIB

109547150

Broj zaposlenih

251 - 500