Digitec Galaxus doo

Digitec Galaxus doo

Poslovi

Snaga grupacije

O nama


Digitec Galaxus d.o.o. je ćerka-kompanija najpoznatijih švajcarskih internet prodavnica: digitec i Galaxus koje čine DigitecGalaxus AG.
Prva je specijalizovana za potrošačku elektroniku, IT i telekomunikacije. Ako u Cirihu nekoga pitate da li je čuo za digitec, 99% ćete dobiti potvrdan odgovor, vrlo verovatno uz osmeh. Galaxus ne zaostaje: po količini proizvoda najveća je online prodavnica u Švajcarskoj, a asortiman i dalje raste, svakodnevno i vrtoglavo. U ovoj galaktičkoj prodavnici mogu se naći nameštaj, pokućstvo, oprema za bašte, mašine i alati, oprema za bebe, kozmetika, sportska oprema, satovi i nakit, knjige i drugi proizvodi. 

Da bismo omogućili kupcima pouzdane i detaljne informacije o proizvodima, bezbrižnu kupovinu i malo drugačije iskustvo od 2016-te god. smo i mi tu da damo podršku i pojačanje za dalji rast u vidu sledećih odeljenja: Product Data Entry, Customer Service i Integration Management.

​Kultura Kompanije (EKIPA) Mlada smo kompanija, zato hrabro donosimo odluke i zajedno učimo na greškama. Trudimo se da ovladamo što većim brojem veština koje će nam biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, spremnost da se razvijaju jer u njihovoj želji i spremnosti leži i naša motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska atmosfera. Prodajemo milione proizvoda, ali smo zadržali start up duh. Nemamo dress code, imamo biljke, nemamo legitimacije oko vrata, imamo dobro raspoloženje. Nismo zakupili kubike betona i stakla u poslovnim centrima, već smo dali vetar u leđa jednoj jugonostalgičnoj zgradi u srcu Dorćola. Trudimo se da iznenadimo kolege sitnicama da bi im dan na poslu bio što prijatniji. Po potrebi pretvaramo kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party. Kako osluškujemo želje i potrebe naših kupaca, još više smo otvoreni za sugestije kolega sa kojima radimo. Na svaka tri meseca sprovodimo anketu o zadovoljstvu na radnom mestu u kojoj zaposleni mogu da iznesu svoje zamerke i pohvale.


Zašto mi?

Online upoznavanje sa digitalnom galaksijom

Dvoumiš se da li su  vrednosti naše kompanije i tvoje vrednosti? 
Pitaš se da li smo na istoj talasnoj dužini?
Dvoumiš se da li da se javiš na naše oglase?
Imaš još pitanja, a odgovor na njih ne stoji u našim oglasima?
Potrebna ti je informacija od pravog insajdera kompanije? 
Zapravo ne tražiš novi posao, ali te zanimaju uslovi koje nudimo?
Da li imamo fleksibilno radno vreme? 
 
Kako bismo odgovorili na ova i ostala tvoja pitanja, organizujemo e-Pult. Pozivamo te da se prijaviš slanjem mejla na adresu hr.belgrad@digitecgalaxus.ch. Link za pristup nasem onlajn susretu poslaćemo ti naknadno.
 
Rado ćemo ti odgovoriti na ovakva pitanja i slična ako ih imaš:
Da li imamo kuhinju gde mozes sebi da podgrevaš ručak,
koliko imamo zaposlenih po spratovima,
da li imamo team building događaje,
da li je redovna plata,
da li učestvujemo na Beogradskom maratonu,
da li skupljamo novac u humanitarne svrhe,
da li ujutro pre prve kafe moraš da pričaš,
da li možeš da slušaš muziku dok radiš,
da li su dozvoljene papuče u kancelariji,
da li nosiš svoju kafu od kuće,
da li se puno radi.

Biće nam drago da te upoznamo sa nama :)

Naši zaposleni

Jovana, German Customer SuperStar

Moj posao je za mene mesto, gde se ujutru sa osmehom dođe, ideje realizuju u delo, podrška podrazumeva. Svakog dana nešto novo nauči, svaki novi izazov uz pomoć EKIPE uspešno savlada. Kreativnost dolazi do izražaja, ali ovo je i mesto gde se uz ćaskanje i nekada beskrajno kreativne mejlove klijenata popije prva jutarnja kafa, slave rođendani i svaki postignuti uspeh

Alishia i Ivana, German CSR

- Znaš ono kada se probudiš ujutru, sveža i vesela i pomisliš "Meni ni ne treba kafa"?
...
Da, ni ja. 

Katarina, PDE magician

Najlepse zajednicke uspomene su nam one sa putovanja. Naša koleginica Dara je uhvatila jedan takav momenat na Ciriskom jezeru pred zalazak Sunca (jun, 2019)

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Kontakt

Digitec Galaxus doo

Makedonska 44, Beograd, Srbija

hr.belgrad@digitecgalaxus.ch

https://www.linkedin.com/showcase/digitec-galaxus-doo/?viewAsMember=true

+381 64 6428 636
Facebook
Twitter