Digitec Galaxus doo

Digitec Galaxus doo

Poslovi

Snaga grupacije

O nama


Digitec Galaxus AG obuhvata najpoznatije švajcarske internet prodavnice: digitec i Galaxus.
Prva je specijalizovana za potrošačku elektroniku, IT i telekomunikacije. Ako u Cirihu nekoga pitate da li je čuo za digitec, 99% ćete dobiti potvrdan odgovor, vrlo verovatno uz osmeh. Galaxus ne zaostaje: po količini proizvoda najveća je online prodavnica u Švajcarskoj, a asortiman i dalje raste, svakodnevno i vrtoglavo. U ovoj galaktičkoj prodavnici mogu se naći nameštaj, pokućstvo, oprema za bašte, mašine i alati, oprema za bebe, kozmetika, sportska oprema, satovi i nakit, knjige i drugi proizvodi. 

Da bismo omogućili kupcima pouzdane i detaljne informacije, bezbrižnu kupovinu i posebno iskustvo, i broj zaposlenih se proporcionalno povećava. Tako je i u Beogradu 2016. nastao Digitec Galaxus d.o.o, pojačanje u vidu tri tima: Product Data Entry i Customer Service na nemačkom i francuskom jeziku.

Zašto mi?

Ekipa

Vrednosti koje naši zaposleni gaje su kolegijalnost, inovativnost, nezavisnost, ambicioznost i piratski duh. Ovo poslednje ne znači da smo morski razbojnici :) već da izlazimo iz konvencionalnih okvira. Prva slova ovih reči na nemačkom simbolično daju reč: ekipa.

Mlada smo kompanija, zato hrabro donosimo odluke i zajedno učimo na greškama. Trudimo se da ovladamo što većim brojem veština koje će nam biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, spremnost da se razvijaju jer u njihovoj želji i spremnosti leži i naša motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska atmosfera. Prodajemo milione proizvoda, ali smo zadržali start up duh. Nemamo dress code, imamo biljke, nemamo legitimacije oko vrata, imamo dobro raspoloženje. Nismo zakupili kubike betona i stakla u poslovnim centrima, već smo dali vetar u leđa jednoj jugonostalgičnoj zgradi u srcu Dorćola. Trudimo se da iznenadimo kolege sitnicama da bi im dan na poslu bio što prijatniji. Po potrebi pretvaramo kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party. Čokoladne fontane na švajcarski nacionalni praznik, sladoledi, kolači, pizza bilo kog datuma probudili su u mnogima želju da ipak malo smršaju, pa smo promenili ploču: cedili smo voće, organizovali sportski dan na Adi, trčali zajedno trke zadovoljstva, pešačili po Tari i Vojvodini i posle svega prepričavamo anegdote u nedogled.
Kako osluškujemo želje i potrebe naših kupaca, još više smo otvoreni za sugestije zaposlenih. Na svaka tri meseca sprovodimo anketu o zadovoljstvu na radnom mestu u kojoj zaposleni mogu da iznesu svoje zamerke i pohvale. U jednoj takvoj, na primer, neko se požalio na manjak svetlosti u jednom ćošku. Ništa lakše: srušili smo pola kancelarije i bi svetlost. U kuhinji nam se pridružila njeno visočanstvo mašina za buđenje, poznatija kao automat za kafu - svedok svih ćaskanja i diskretni jutarnji motivator. Za sve nedoumice, ona će vas rado saslušati.

Naši zaposleni

Vladana i Mladen, French CSR

Poseta Švajcarskoj.
​Topljenje uz topljeni sir, poznatiji kao fondue

Alishia i Ivana, German CSR

Prva jutarnja kafa iz Secret Santa šolje, prvi vitamin D i prepričavanje vikenda. Naočare (možda sa Galaxusa?) su neizbežne. Ovo pozadi nije naša kancelarija.

Zlatan i Ivona, Product Data Entry

Prolećno putovanje 2018.
Potraga za korenima u vojvođanskom dvorcu.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Kontakt

Digitec Galaxus doo

Strahinjića Bana 9/3, Beograd, Srbija

hr.belgrad@digitecgalaxus.ch

https://www.digitec.ch/

+381 64 6428 636
Facebook
Twitter