Digitec Galaxus doo-logo

Digitec Galaxus doo

Kings of E-commerce

Digitec Galaxus doo-bg

O kompanijiDigitec Galaxus d.o.o. je ćerka-kompanija najpoznatijih švajcarskih internet prodavnica: digitec i Galaxus koje čine DigitecGalaxus AG.
Prva je specijalizovana za potrošačku elektroniku, IT i telekomunikacije. Ako u Cirihu nekoga pitate da li je čuo za digitec, 99% ćete dobiti potvrdan odgovor, vrlo verovatno uz osmeh. Galaxus ne zaostaje: po količini proizvoda najveća je online prodavnica u Švajcarskoj, a asortiman i dalje raste, svakodnevno i vrtoglavo. U ovoj galaktičkoj prodavnici mogu se naći nameštaj, pokućstvo, oprema za bašte, mašine i alati, oprema za bebe, kozmetika, sportska oprema, satovi i nakit, knjige i drugi proizvodi. 

Da bismo omogućili kupcima pouzdane i detaljne informacije o proizvodima, bezbrižnu kupovinu i malo drugačije iskustvo od 2016-te god. smo i mi tu da damo podršku i pojačanje za dalji rast u vidu sledećih odeljenja: Product Content Development, Customer Service i Integration Management.


Kultura Kompanije (EKIPA) Mlada smo kompanija, zato hrabro donosimo odluke i zajedno učimo na greškama. Trudimo se da ovladamo što većim brojem veština koje će nam biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, spremnost da se razvijaju jer u njihovoj želji i spremnosti leži i naša motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska atmosfera. Prodajemo milione proizvoda, ali smo zadržali start up duh. Nemamo dress code, imamo biljke, nemamo legitimacije oko vrata, imamo dobro raspoloženje. Trudimo se da iznenadimo kolege sitnicama da bi im dan na poslu bio što prijatniji. Po potrebi pretvaramo kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party. Kako osluškujemo želje i potrebe naših kupaca, još više smo otvoreni za sugestije kolega sa kojima radimo. Na svaka tri meseca sprovodimo anketu o zadovoljstvu na radnom mestu u kojoj zaposleni mogu da iznesu svoje zamerke i pohvale.

Beneficije

Rad na daljinu

Fleksibilno radno vreme

Porodica i roditeljstvo

Edukacija, profesionalni razvoj

Godišnji odmor i slobodni dani

Timska druženja

Hrana i piće

Kompanijski popusti

Proces selekcije

Odabir ekipe - FAQ Ovo su neka od pitanja koja nam se motaju po glavi (ili koja nam drugi postavljaju) kada se prijavimo za novi posao: Kako da znam da ste me uzeli u obzir? - Razmatramo svaku prijavu, kojim god da putem ona stigla do nas i obevaštavamo te o daljem toku selekcije. Ukoliko CV ispunjava očekivanja, pozivamo te na test jezika (za sada nemačkog ili francuskog) u našim prostorijama. Kako da prođem test? - Customer service: Da bismo postigli da klijenti sa nama ostvare bliži odnos (a samim tim da nas preporuče i da nam se vraćaju), svakom od njih obraćamo se posebno, bez unapred pripremljenih šablona. Mejlovi su često duhoviti, puni stvarnog sadržaja a neki se mesecima šalju po firmi kao primer komunikacije za pamćenje. Neki se nađu na kompanijskim blogovima, društvenim mrežama, pa čak i u novinama. Zato je važno da pismeno izražavanje bude na visokom nivou. Test uvek ocenjuje više osoba. Ako zajedno procenimo da možeš da se nosiš sa navedenim izazovima, test je položen. Product Data Entry: test za ovaj tim ne podrazumeva pisanje, već proveru logičkih sposobnosti i brzinu snalaženja u svetu interneta. Test je prilagođen opisu posla Data Entry Clerk. Takođe se očekuje dobro poznavanje stranog jezika. «Kako bilo na testu?» - O položenom testu ili o, daleko bilo, neželjenijem ishodu, svakako ćemo te obavestiti putem mejla ili telefona. Šta posle testa? - Sledeći korak je razgovor, u nekim slučajevima i dva. «Kako bilo na razgovoru?» - Možda dva intervjua zvuči previše, ali zaista nam je važno da obostrano budemo sigurni da smo dobar spoj. Razgovori su prilično opušteni i služe tome da se upoznamo: da mi tebi opišemo kompaniju, kako izgleda radni dan kod nas i dočaramo ti atmosferu, a ti nama da predstaviš sebe, svoje iskustvo, motivaciju i očekivanja. Razgovor, naravno, može biti delom ili u potpunosti na stranom jeziku. Kafa iz mašine iz prethodnog teksta može nas, ukoliko si za, pratiti i na ovom putu, pa ako ti bude dovoljno slatka - to je to.

Kompanijski brendovi

digitec.ch-logo

digitec.ch

Online shop osnovan 2001. godine, specijalizovan za IT, potrošačku elektroniku i telekomunikacije.

Galaxus.ch-logo

Galaxus.ch

Online shop sa najvećim asortimanom u Švajcarskoj.

galaxus.de-logo

galaxus.de

Osnovan 2018.

Kontakt

Digitec Galaxus doo

Digitec Galaxus doo

Društvene mreže

Adresa

Makedonska 44

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

21200867

PIB

109547150

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.