Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Dijamant a.d.

Dijamant a.d. logo
Temišvarski Drum 14
Zrenjanin
Srbija
023/551-115
501-1000
100655247
08000344

Dijamant a.d.


Dijamant danas Dijamant A.D. je najveći proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda u Srbiji. Osim proizvoda za široku potrošnju, Dijamant proizvodi i sirovine za konditorsku industriju i pekarstvo. Kao rezutat savremene tehnologije i vlastitog sirovinskog područja, ostvaren je primat u odnosu na konkurenciju. Pored svoje osnovne delatnosti, Dijamant se bavi preradom žitarica i proizvodnjom brašna, hleba, peciva i testa u okviru svog proizvodnog centra u Odžacima. Razvoj Dijamanta je permanentan. Osvajanje novih tehnologija, jačanje sopstvene sirovinske baze, širenje proizvodnog programa, jačanje sopstvene distributivne mreže, unapređenje marketinških aktivnosti i neprekidna edukacija kadrova su principi koji se poštuju u Dijamantu. Dijamant je uvek spreman da odgovori zahtevima kupaca, kao i da prilagodi svoju tehnologiju, asortiman proizvoda, količne i vrstu pakovanja pomenutim zahtevima. Prateći savremene trendove u ishrani i proizvodnji zdrave hrane, poslednjih godina Dijamant proizvodi i plasira na trižište nove proizvode sa smanjenim sadržajem masnoće. Mnogobrojna domaća i međunarodna priznanja dokaz su liderske pozicije Dijamanta u proizvodnji uija, biljnih masti i margarina. Kao društveno odgovorna kompanija, Dijamant posvećuje veliku pažnju pitanjima zaštite životne sredine. Dijamant dobrom organizacijom postojećih resursa i stalnim ulaganjem u njih uspeva da odgovori svim izazovima savremenog poslovanja. Misija Kao vodeći proizvođač biljnih ulja, masti, margarina, majoneza i žito-mlinskih proizvoda u Srbiji i regiji, našim visokokvaiitetnim proizvodima prilagođavamo se potrebama i ukusima potrošača. Kupcima dajemo vrednost koju očekuju u obliku kvalitetnih, moderno upakovanih i ekološki standardizovanih proizvoda. Kvalitet naših proizvoda je rezultat dugogodišnjeg iskustva i sopstvenog razvoja proizvoda i tehnologije. Naš kontinuirani cilj je asortiman proizvoda široke potrošnje i zadovoljenje svakodnevnih potreba čoveka za zdravom, lakom, ukusnom i energetski vrednom ishranom. Vizija Učvrstiti postojeću pozicju i proširiti tržište kroz prilagođavanje promenama potreba potrošača. Proširiti asortiman proizvoda i prepoznatljivih brendova. Razviti poslovna područja koja omogućavaju povećanje dobiti na uložena sredstva. Obezbediti profitabilan rast i učvrstiti kompaniju kao lidera na ciljnim tržištima, na zadovoljstvo akcionara, zaposlenih i uprave.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Ljudski resursi

"Dijamant" A.D. kontinuirano stvara podsticajni ambijent za primenu i uvećanje znanja, veština i sposobnosti svojih zaposlenih. To postižemo kroz razmenu iskustava najbolje prakse i jačanjem sinergije poslovanja svih kompanija Agrokor koncerna, te stalnim usavršavanjem korporativne kulture.

Želimo kvalitetne ljude, spremne da stalno uče i usavršavaju se, a mi smo sa svoje strane spremni da ulažemo u svoje zaposlene kroz osiguranje kvalitetnih treninga, seminara, radionica, postdiplomskih studija, jer smo svesni da uspeh koji postižemo na tržištu zavisi upravo od kreatvnosti, znanja i zadovoljstva naših zaposlenih.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.