Dijamant d.o.o.

Dijamant d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Dijamant DOO  najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji. Osim proizvoda za široku potrošnju, Dijamant proizvodi i sirovine za druge prehrambene industrije, pre svega za konditorsku industriju i pekarstvo.


Kompanija Dijamant danas, članica je Fortenova grupe (Home - Fortenova Grupa) koja zapošljava više od 50.000 radnika kroz svoje osnovne delatnosti – maloprodaju i veleprodaju, hranu i poljoprivredu – i opslužuje više od 30 miliona potrošača na osam tržišta u jugoistočnoj Evropi.


Pored fabrike u Zrenjaninu i Kikindi, Dijamant je formirao snažnu distributivnu mrežu, kojom je pokrivena čitava teritorija Srbije, sa distributivnim centrima u Beogradu, Nišu, Čačku i Vrbasu.

Dijamant je moderna kompanija, u kojoj se poštuju svi principi savremenog poslovanja, sa posebnim akcentom na potrebe potrošača. Zadovoljenje želja i potreba potrošača, proizvodnja zdrave hrane, u skladu sa najstrožijim svetskim standardima u prehrambenoj industriji, i stalne inovacije u različitim kategorijama proizvoda osnovni su ciljevi kompanije.

Kompanija je takođe značajan činilac u sektoru poljoprivrede, naročito u oblasti proizvodnje uljarica, što podrazumeva razvoj partnerskog odnosa sa poljoprivrednim proizvođačima, kao i razvoj logističke pokrivenosti u svrhu otkupa i savremenog, bezbednog skladištenja uljarskih kultura.

Kao vodeći proizvođač u okviru uljarske industrije, kompanija ima za cilj da kontinuirano ulaže u razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda, kao i u razvoj samih proizvodnih procesa, u skladu sa najnovijim svetskim tendencijama u razvoju prehrambene tehnologije. Mnogobrojna domaća i međunarodna priznanja dokaz su liderske pozicije Dijamanta u proizvodnji ulja, biljnih masti i margarina.

Kao društveno odgovorna kompanija, Dijamant posvećuje veliku pažnju pitanjima zaštite životne sredine i unapređenju kvaliteta života u široj društvenoj zajednici.


Izuzetna pažnja posvećuje se ulaganju u ljudske resurse. Trenutno preko 800 zaposlenih u Dijamantu imaju priliku i da stiču nova znanja i veštine na različitim seminarima i radionicama za unapređenje kadrova menadžerskih i tehničkih profila ali i da da stiču iskustvo u velikom sistemu kakva je Fortenova grupa, a što podrazumeva brojne sinergijske mogućnosti u okviru Grupe.

Želimo da privučemo i zadržimo kvalitetne ljude, spremne da stalno uče i usavršavaju se, a mi smo sa svoje strane spremni da ulažemo u razvoj potencijala zaposlenih kao najdragocenijeg resursa kompanije i pokretača sadašnjih i budućih uspeha.


Otvoreni smo za nove ljude, nove ideje! Stranica za prijem vaših biografija u Službi ljudskih resursa Dijamanta je: www.dijamant.rs, sekcija – Zaposlenja - Dijamant DOO

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Temišvarski Drum 14, Zrenjanin, Srbija

Kontakt
Matični broj

08000344

PIB

100655247

Broj zaposlenih

501 - 1000