Dinex Balkan d.o.o.

Dinex Balkan d.o.o.

O kompaniji

Dinex je globalni vođa na tržištu kada se priča o razvoju, proizvodnji i prodaji delova izduvnog sistema za kamione, kombi vozila i autobuse. Ovo Dinex čini prepoznatljivim kvalitetnim brendom među distributerima i OE proizvođačima snabdevajući tržišta originalnih rezervnih delova sa OES delovima kao i više od 4000 distibutera širom sveta.

Više od 15.000 artikala

Sa više od 15.000 artikala čiji se broj konstantno povećava, Dinex teži tome da snabdeva tržište svim delovima izduvnog sistema – lonci, cevi, šelne, nosači, fleksibilne cevi kao i budućim emisionim zamenskim delovima kao što su lonci, selektivna katalitička redukcija (SCR) i dizel filter čestica (DPF) - kako bi se odgovorilo na zahteve tržišta.

Globalno prisustvo
Sa već utvrđenim tržištom u Evropi, Srednjem Istoku i Istočnoj Evropi, Dinex će predstaviti svoj program na azijskom tržištu i u USA u toku 2012 do 2015 godine - čime će postati prvi snabdevač globalnog tržišta za rezervne delove teške industrije.

Kontakt

Dinex Balkan d.o.o.

  • Ive Lole Ribara 65
  • Veternik
  • Srbija
  • PIB: 106992008
  • Matični broj: 20719745

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.