Đak d.o.o. Beograd

Đak d.o.o. Beograd

O kompaniji

Đak je jedan od najvećih multibrend lanaca sportske opreme u Srbiji. Našu sportsku porodicu čini oko 700 zaposlenih i preko 80 maloprodajnih objekata širom regiona. Sa najdužom tradicijom na tržištu sportske opreme u Srbiji poslujemo preko 25 godina, a od 2014. poslujemo i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i širimo se i dalje. U našem asortimanu nalaze se najpoznatiji svetski brendovi – Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Converse, Puma, Asics i mnogi drugi. Osim Đak prodavnica ponosni smo i na novu specijalizovanu premijum multibrend radnju The Spot, koja je deo naše porodice od 2017. godine.

Šta je naša misija i vizija?

Đak ima misiju da sa najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unosi zdrav duh u porodicu, posao, zabavu, sport i rekreaciju. Naša vizijaje da pokrećemo sportski duh i gradimo uzajamno poverenje.

Koje su naše organizacione vrednosti?

Naše vrednosti su definisali naši zaposleni. Za naše trenutno zaposlene, naše organizacione vrednosti su merilo uspeha i deo radnog učinka, za one koji tek treba da postanu naši zaposleni one su kriterijum za odabir. To su FLEKSIBILNOST, POŠTENJE, ODGOVORNOST, POZITIVAN STAV I LOJALNOST. Naše vrednosti su slika naše organizacione kulture i obrasca ponašanja svih zaposlenih bez izuzetka.

Šta odlikuje naše zaposlene?

Pored osobina koje su ujedno i organizacione vrednosti, naše zaposlene krasi izuzetna proaktivnost u poslu, optimizam i sportski duh. Velikim delom zahvaljujući međusobnom poštovanju zaposlenih i „fer igri“ Đak posluje stabilno veoma dugo.

Ono što je specifično za Đak jeste da svi zaposleni bez obzira na poziciju u kompaniji veruju da je prodaja osnov svega i umeju da svoje znanje, veštine i sposobnosti stave u funkciju toga. Prodavac u maloprodajnom objektu je pozicija zbog koje cela kompanija i sistem postoji i prepoznaje se kao jedna od najbitnijih pozicija. Među našim najboljim zaposlenima na menadžerskim pozicijama su upravo interno selektovani kadrovi iz redova prodavaca i drugih pozicija u maloprodaji. Mi smo okruženje koje omogućava da zaposleni shodno trudu, zalaganju i postignutim rezultatima napreduju kroz sistem.

Koje benefite nudimo svojim zaposlenima?

- Bonusi u skladu sa rezultatima

- Novčane nagrade na kvartalnom nivou za maksimalno pozitivne procene radnog učinka

- Godišnje nagrade u vidu zajedničkih putovanja za najbolje zaposlene u maloprodaji

- Jubilarne nagrade u vidu satova za lojalnost i radni staž

- Kompanijski popust za zaposlene

- Novčani poklon za novorođene bebe naših zaposlenih

- Novogodišnji pokloni za decu zaposlenih

- U upravnoj zgradi obezbeđen parking za zaposlene, kuhinja sa toplim napicima itd.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milana Rešetara 5, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07512481

PIB

100039229

Broj zaposlenih

251 - 500