Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Đak d.o.o. Beograd

Đak d.o.o. Beograd logo
Milana Rešetara 5
Beograd
SRBIJA
0800-100-505
501-1000
100039229
07512481

Đak d.o.o. Beograd


ĐAK d.o.o. Beograd predstavlja jedan od najvećih lanaca prodavnica sportske opreme na teritoriji Srbije. U svom prodajnom asortimanu nudi proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača: Hummel, Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma kao i mnogih drugih. Đak je nastao sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unese zdrav duh u sve segmente života. Sa najdužom tradicijom na tržištu sportske opreme u Srbiji poslujemo više od 20 godina. Od 2014. godine smo prisutni i na teritoriji Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Zainteresovani kandidati koji veruju da je Đak pravo mesto za njih, svoju karijeru mogu započeti u maloprodajnim objektima ili u nekom od sektora direkcije. Nakon prikupljanja prijava i selekcije pristiglih biografija koje obavlja sektor za ljudske resurse, u odnosu na definisane kriterijume konkursa, kandidati koji ispunjavaju uslove učestvuju u standardizovanom procesu selekcije i po završetku dobijaju povratnu informaciju o ishodu prijavljivanja. Prilikom odabira kandidata za zaposlenje, podstičemo raznolikost i pružamo jednaku šansu svima. Kao kriterijum za odabir potencijalnih zaposlenih koristimo propisane organizacione vrednosti: fleksibilnost, poštenje, odgovornost, pozitivan stav i lojalnost.

Ako u svakoj od naših 5 organizacionih vrednosti možete 100% pronaći sebe i znate da iste ionako praktikujete u svom radu, onda ste dobrodošli da sa nama delite svakodnevne izazove u poslu koje naša delatnost nosi.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Konstantno radimo na definisanju i poboljšanju poslovnih procesa, pravila i procedura kako bismo kvalitet rada podizali na viši nivo. Ovo je kontinuiran proces kojim se trudimo da idemo u korak sa aktuelnim poslovnim promenama na tržištu, a ljudi su ključan faktor uspeha na tom putu.

Đak ima jasan sistem napredovanja koji se aktivno primenjuje i na pozicije u maloprodaji. Među našim najboljim zaposlenima na menadžerskim pozicijama su upravo interno selektovani kadrovi iz redova prodavaca i drugih pozicija u maloprodaji. Mi smo okruženje koje omogućava da zaposleni shodno trudu, zalaganju i postignutim rezultatima napreduju kroz sistem.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.