Do-ing d.o.o.

O kompaniji

Vizija razvoja za Do-Ing je jasna od prvog dana, njena ključna reč je kvalitet.  Ne samo kvalitet brendova koje Do-Ing uvozi i distribuira, nego i  kvalitet saradnje sa partnerima i komunikacije sa klijentima.

Do-Ing ima jasno definisane linije poslovanja:

  • dermokozmetika sa apotekama kao glavnim partnerima u distribuciji
  • prirodna i organska kozmetika
  • luksuzna kozmetika
  • niche parfemski i kozmetički brendovi koji se ekskluzivno prodaju u parfimeriji Metropoliten.

Do-Ing ima više od 60 zaposlenih, angažovanih u zajedničkom cilju: da  najbolje kozmetičke i parfemske brendove sveta uvedu u Srbiju i  približe potrošačima. Njihovim radom i entuzijazmom Do-Ing je danas  prepoznat kao stabilna, respektabilna kompanija među potrošačima, u  medijima i kod svojih partnera: apoteka, parfimerija i kozmetičkih  salona.

Darphin Paris bio je jedan od prvih brendova čijim je  zastupanjem u Srbiji Do-Ing, ubrzo nakon osnivanja 2004. godine,  pozicionirao svoje mesto i svoj put kao uvoznik i distributer kozmetike.

Ovaj luksuzni, prestižni pariski brend i danas je deo Do-Ing  portfolija uz još mnoštvo drugih kozmetičkih brendova, među kojima su  neka od najpoznatijih svetskih imena dermokozmetike, prirodne ili  luskuzne kozmetike, kao što su Bioderma, BioKap, Dr. Hauschka, Guam, Lierac, Noreva, Phyto, Weleda

Otvaranjem parfimerije Metropoliten 2008. godine, Do-Ing je  postao prvi uvoznik niche parfema u Srbiji. Danas se u Metropolitenu  ekskluzivno prodaje preko 25 parfemskih brendova, među kojima su i  najpoznatji svetski niche brendovi kao što su Editions de Parfums Frederic Malle, Diptyque, Byredo

Metropoliten Beauty Centar, osnovan prvobitno kao Darphin salon, u ekskluzivnom prostoru nudi ovlašćene tretmane brendova Darphin i Dr. Hauschka na isti način na koji se rade u svetu.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kneza Miloša 82, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17237659

PIB

101014935

Broj zaposlenih

51 - 100