Domaća trgovina doo

Domaća trgovina doo

O kompaniji

Aroma predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih vam nudimo odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača. 

Naša priča počinje u septembru 2012. godine kada je otvoren prvi Aroma market uz obećanje da sve ono što vam je svakodnevno potrebno i još mnogo proizvoda koje do sada niste znali gde možete kupiti, sada možete pronaći kod nas.

Vođeni ovim obećanjem, nastavili smo da rastemo i porasli na 63 Aroma marketa i jedan restoran Pane E Vino by Aroma, koji se izdvajaju svojom ponudom i jedinstvenim identitetom.  

Osnova naše ponude jeste mogućnost izbora koju garantujemo prvenstveno svojom usmerenošću ka potrošačima i njihovim potrebama.

Upravo iz ove usmerenosti se izrodio i koncept prodavnica koji prepoznaje da svaka Aroma ima svoju dušu – svaka se izdvaja svojim vizuelnim identitetom karakterističnim za deo grada u kome se nalazi, svaka ima jedinstvenu ilustraciju koja dočarava toplu, porodičnu atmosferu koju živi i svaka je tu da pruži dobar doživljaj kupovine. 

Svesni smo potreba naših potrošača, te se trudimo da uvek izađemo u susret - nudimo brzu uslugu da bismo vam uštedeli vreme i brojna sniženja da bismo vam uštedeli novac.

Želimo da našim potrošačima obogatimo životni stil, stoga je svaka naša aktivnost usmerena ka pronalaženju novih ideja kako bismo u tome na najbolji mogući način i uspeli.


Kako nam uspeva? Zahvaljujući porodici koja trenutno broji preko 900 članova i nastavlja da raste iz dana u dan.

 

 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Patrijarha Dimitrija 12d, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20438819

PIB

105696283

Broj zaposlenih

501 - 1000