Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Don Don d.o.o.

Don Don d.o.o. logo
Bulevar Zorana Djindjica 144b
Beograd
SRBIJA
2670935
> 1000
105425574
20383399

Don Don d.o.o.


Mi smo kompanija DON DON, deo sistema DON DON iz Slovenije. Poslujemo u oblasti pekarstva i prisutni smo na tržištu Srbije od 2008. godine. Naši proizvodi poznati pod robnim markama TVOJIH 5 MINUTA i NAŠE ZRNO su vrhunskog kvaliteta i usaglašeni sa najvišim svetskim standardima.

Pored proizvodnog pogona PDM u Pudarcima kod Beograda, kompanija raspolaže i sledećim proizvodnim pogonima: „FIDELINKA”, Subotica, „ŽITOPRODUKT”, Zrenjanin „MS PEKARA”, Jakovo, „ZLATNI PEK”, Leskovac, „PEKARSTVO“ u Kraljevu, „ZITOPRODUKT“ u Kragujevcu i „ZITOPEK“ u Nisu.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Od nasih zaposlenih trazimo profesionalnost, timski duh, optimizam, inventivnost i inicijativnost, kao i spremnost na kontinuirana usavrsavanja.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Mi nudimo zaposlenje u kompaniji sa liderskom pozicijom na trzistu, odlicne uslove rada uz mogucnost stalnog profesionalnog usavrsavanja.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.