Donau Soja d.o.o.

Donau Soja d.o.o.

O kompaniji

Dunav Soja Udruženje je međunarodno, nezavisno, neprofitno udruženje sa sedištem u Beču i Regionalnim centrom u Novom Sadu, koje okuplja preko 270 članova iz 20 evropskih zemalja među kojima su vodeći proizvođači i prerađivači soje, trgovci, proizvođači stočne hrane, ali i predstavnici prehrambene industrije, trgovinski lanci i druge značajne institucije i organizacije za zaštitu životne sredine koje podržavaju održive sisteme u proizvodnji BEZ GMO sirovina, stočne hrane i prehrambenih proizvoda kontrolisanog porekla.
Dunav Soja organizacija, uz svoje Standarde kvaliteta (Donau Soja/Europe Soya/BEZ GMO Standard), zalaže se za isticanje dodatne vrednosti proizvoda, a putem kontrole i sertifikacije celog proizvodnog lanca i označavanja finalnih prehrambenih proizvoda oznakama kvaliteta BEZ GMO i Dunav Soja daje mogućnost izbora potrošačima i prepoznatljivost bez gmo hrane evropskog porekla.

Kontakt

Donau Soja d.o.o.

  • Vase Stajića 8/19
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 108516433
  • Matični broj: 21014737

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.