DOO Tekijanka

DOO Tekijanka

O kompaniji

„Tekijanka“ d.o.o. Tekija je domaća porodična firma koja se bavi trgovinom robe široke potrošnje kroz lanac maloprodajnih objekata u Timočkoj krajini. Razvijena mloprodajna mreža, visoki standardi u kupovini, dobra politika zapošljavanja, povoljne cene, zadovoljstvo kupaca i društveno odgovorno poslovanje samo su neki od parametara koji kompaniju čine prepoznatljivom i jedinstvenom na ovom tržištu.
Firma je osnovana 1990. godine. Od svega dva zaposlena radnika, za ovih 27 godina, razvila se u kompaniju od oko 400 posvećenih radnika koji dele vrednosti vlasnika, porodice Bolbotinović. Osnovni postulati na kojima Tekijanka počiva su očuvanje tradicije, poštovanje porodice i humanost.
Strateški cilj kompanije je težnja da postane lider trgovine u Istočnoj Srbiji. Širenjem maloprodajne mreže ka Negotinu, Majdanpeku i Boru, Tekijanka dokazuje da se i na malom tržištu mogu ostvariti vizije, a sve u cilju zadovoljstva kupaca, dobrih i korektnih odnosa sa partnerima. Trasiranjem puta do uspeha pridobijaju poverenje od skoro 55 hiljada kupaca koji čine jaku i složnu porodicu. Ono što je presudno za ovakav uspeh je odnos koji firma neprestano gradi sa kupcima i zaposlenima. Ulaganjem u zaposlene, stalnim usavršavanjem, podrškom i negovanjem lojalnosti, Tekijanka stiče epitet prave porodične firme koja pruža sigurnost i privilegiju raditi u njoj.
 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Tekija, ul. Đerdapska br. 12, Kladovo, Srbija

Kontakt
Matični broj

07416695

PIB

100694430