Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

DOO Tekijanka

DOO Tekijanka logo
Tekija, ul. Đerdapska br. 12
Kladovo
SRBIJA
0631029170
251-500
100694430
07416695

DOO Tekijanka


„Tekijanka“ d.o.o. Tekija je domaća porodična firma koja se bavi trgovinom robe široke potrošnje kroz lanac maloprodajnih objekata u Timočkoj krajini. Razvijena mloprodajna mreža, visoki standardi u kupovini, dobra politika zapošljavanja, povoljne cene, zadovoljstvo kupaca i društveno odgovorno poslovanje samo su neki od parametara koji kompaniju čine prepoznatljivom i jedinstvenom na ovom tržištu.
Firma je osnovana 1990. godine. Od svega dva zaposlena radnika, za ovih 27 godina, razvila se u kompaniju od oko 400 posvećenih radnika koji dele vrednosti vlasnika, porodice Bolbotinović. Osnovni postulati na kojima Tekijanka počiva su očuvanje tradicije, poštovanje porodice i humanost.
Strateški cilj kompanije je težnja da postane lider trgovine u Istočnoj Srbiji. Širenjem maloprodajne mreže ka Negotinu, Majdanpeku i Boru, Tekijanka dokazuje da se i na malom tržištu mogu ostvariti vizije, a sve u cilju zadovoljstva kupaca, dobrih i korektnih odnosa sa partnerima. Trasiranjem puta do uspeha pridobijaju poverenje od skoro 55 hiljada kupaca koji čine jaku i složnu porodicu. Ono što je presudno za ovakav uspeh je odnos koji firma neprestano gradi sa kupcima i zaposlenima. Ulaganjem u zaposlene, stalnim usavršavanjem, podrškom i negovanjem lojalnosti, Tekijanka stiče epitet prave porodične firme koja pruža sigurnost i privilegiju raditi u njoj.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.