Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Dr Techno VB doo

Dr Techno VB doo logo
Narodnog Fronta 21
Novi Sad
SRBIJA
021/2319109
< 20
107241359
20761440

Dr Techno VB doo


Za veoma kratko vreme postali smo referenca za prodaju nabrojanih prodajnih programa. Naš imperativ je zadovoljan kupac koji prepoznaje naš fokus koji je sadržan i u imenu. Cilj nam je postaviti nove standarde u pružanju usluga na tržištu Srbije.

Dr Techno je maksimalno okrenut ka korisnicima. Ponudom je uspostavio novi standard na teritoriji Novog Sada a činjenica je da je Dr Techno definitivno prostor na kome se možete upoznati sa novim standardima u prodajnom portfolio-u koji je na početku nabrojan a stalnim promocijama i akcijskom ponudom Vam približava ove tehnologije i praktično.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Profil idealnog kandidata: poseduje izraženu komunikativnost i pozitivan stav poznaje rad na računaru i ima odgovarajuću stručnu spremu vlada tehničkim znanjem u prodaji audio-video, IT i mobile telekom segmentu i prodajno je orjentisan sposoban je da brzo uči i savladava nove metode prodaje timski igrač i ima prodajno iskustvo u na sličnim poslovima dobro poznavanje engleskog jezika

Šta nudimo našim zaposlenima?


Dr Techno nudi: redovnu i sigurnu zaradu (fiksni deo + varijabilni deo po realizaciji) profesionalno usavršavanje i napredovanje rad sa A-brand-ovima

Ako ste energični, uživate u timskom radu i želite posao sa odličnom zaradom u maloprodaji tehničke robe, onda je ovo pravi posao za Vas.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.