Dr Techno VB doo

Dr Techno VB doo

O kompaniji

DR TECHNO je vaš tim specijalista za tehniku od 2011. godine kada smo odlučili da svojom vizijom pristupačnog i edukovanog savetnika u kupovini, a sa druge strane bogatog proizvodnog asortimana bele tehnike, IT uređaja i potrošačke elektronike pomerimo granice na domaćem tržištu. Trudimo se da našim kupcima približimo nove tehnologije, ekskluzivne brendove, u jedinstvenim izložbenim prostorima koji se do sada nisu mogli videti kod nas, ali i kroz uvek dostupnu i specijalizovanu onlajn prodavnicu. Za nas je individualni pristup svakom kupcu, njegovim željama i potrebama, trenutak u kome dokazujemo ono što jesmo, a što naši dugogodišnji kupci potvrđuju.

U prodajnim prostorima na tri eksluzivne Dr Techno lokacije u Novom Sadu - Park City, tržni centar BIG i Bulevar oslobođenja 79, ali i na vebu putem naše specijalizovane onlajn prodavnice www.drtechno.rs i društvenim mrežama, bogat proizvodni asortiman, ljubazno i edukovano osoblje odgovara na potrebe i zahteve svojih potrošača brzo i posvećeno.


Dr Techno je:

Tim profesionalaca - specijalista za tehniku

Brz, dinamičan i otvoren

Posvećen i pouzdan

Zabavan i empatičan

Društveno odgovoran


U našim izložbenim salonima i prodavnicama kupovina postaje pravi ugođaj. Kod nas možete dobiti posvećenost, stručan savet i vrhunski kvalitet u posebnom poslovnom ambijentu, uz mogućnost privatnog parkinga i uključivanje stručnjaka u donošenje važnih odluka - od opremanja vašeg doma i poslovnog prostora do zadovoljenja svake potrebe u domenu tehnike i elektornike, kako vas, tako i vaše dece ili poslovnog tima.

Dr Techno specijalizovana internet prodavnica jedna je od najboljih i najposećenijih na tržištu. Posebno možemo da izdvojimo brzinu, dostupnost i ponovo specijalizovanu podršku za svakog našeg kupca. U svakom trenutku prilagođavamo se zahtevima i potrebama potrošača, pa se kupljeni proizvod kod nas može naći na vašem kućnom pragu ili ga možete preuzeti i putem beskontaktnog preuzimanja u našim prodavnicama u Novom Sadu.

Ponosni smo partneri najkvalitetnijih, eksluzivnih, pa i najnovijih brendova u domenu bele tehnike, IT uređaja i potrošačke elektronike. Inspirisani smo inovacijama i kreativnošću, koju želimo da prenesemo i našim kupcima kada biraju najbolje za sebe.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Slobodana Jovanovića 4a, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20761440

PIB

107241359

Broj zaposlenih

< 20