Dracomerx d.o.o.

Dracomerx d.o.o.

O kompaniji

DRACOMERX, kompanija s certifikovanim Sistemom upravljanja kvalitetom po normi ISO 9001:2000 je mlada, dinamična i brzorastuća organizacija specijalizovana za projektovanje, prodaju i inženjering u oblasti izolacija i sanacija u građevinarstvu.

Kompanija je osnovana 1997. u Splitu, a 2009. i u Beogradu. Danas, s kombinovanim iskustvom dužim od 20 godina, predstavljamo dobro uspostavljenu organizaciju u oblasti izolacija i sanacija u građevinarstvu u regionu.

Od samog početka rada, kompanija je okrenuta novim tehnologijama i njihovoj primeni u građevinarstvu. Zbog odgovornog i profesionalnog rada stekli smo izvrsnu reputaciju na tržištu kao vodeća kompanija u svojoj branši. Naš naglasak je na kvalitetnim tehnološkim rešenjima koja su jednostavna i brza za ugradnju, dugotrajna i ukupno gledano manje stoje od tradicionalnih izolacija. Više informacija o našim rešenjima pogledajte na www.dracomerx.hr.

Prateći s velikom entuzijazmom svetske trendove i iskustva u izolacijama i sanacijama, u svojim rešenjima primenjujemo stečena znanja kako u fazama projektovanja i izgradnje novih objekata tako i u sanacijama postojećih. Cilj nam je ukloniti godinama ponavljane zablude i greške u projektovanju, izvođenju i održavanju koje su rezultirale velikim štetama za vlasnike građevina i stanare. Tražimo rešenja za specifične situacije, jer ne postoji univerzalno rešenje za svaki slučaj!

Finansijski smo stabilna kompanija koja od svog osnivanja nije ni jednog dana bila u blokadi te redovno ispunjavamo svoje obaveze prema radnicima, dobavljačima i državi.

DRACOMERX se nalazi među najbrže rastućim i najizdržljivijim kompanijama u regionu te smo dobitnici brojnih priznanja za dobro poslovanje.

Svojim klijentima pružamo tehničku podršku za sve naše proizvode i tehnologije prema principima:

Celovita rešenja izolacija u vašim projektima

Sposobnost projektovanja odgovarajućih izolacijskih sistema za svaki projektni zadatak.

Brza rešenja za probleme na vašem gradilištu

Sposobnost ispravne i temeljite analize stanja na čijem osnovu može da se predloži odgovarajuće kvalitetno rešenje.

Dinamičnost prodajne mreže je potpomognuta kvalifikovanim tehničkim savetovanjem te fokusiranjem na rešavanje problema i pronalaženje optimalnih rešenja za klijenta. Mi smo predani prilagođavanju Vašim potrebama i donošenju brzih odluka prema promenjenim uslovima. Ovo je fleksibilnost koje obično nema u većim kompanijama.

Misija

Nuditi tehnološki i ekološki napredna rešenja koja efikasno povećavaju vrednost građevina poboljšavanjem njihove funkcionalnosti i trajnosti. Nuditi rešenja koja su jednostavnija, brža i bezbednija za aplikaciju. Rešavati specifične probleme naših klijenata koje konkurenti ne mogu ili ne znaju da reše.

Politike

Mi se fokusiramo na inovativna, trajna i ekološki prihvatljiva rešenja koja nude više za manje. Ispunjavamo svoje obaveze prema svim zainteresiranim stranama točno i precizno. Praktikujemo poštenje u svim svojim delovanjima prema klijentima. Stojimo iza svojih rešenja i postupaka i odgovaramo za njih potpuno kao kompanija prema klijentima.

Naš cilj su sistemi izolacija za veću trajnost i vrednost građevina kroz pružanje najbolje moguće usluge: stručne tehničke podrške u projektnom birou i na gradilištu zajedno s kvalitetnim izvođenjem radova i konkurentnim cenama!

Kontakt

Adresa

Mažuranićevo šetalište 14, 21000 Split, Hrvatska

Kontakt
Matični broj

01331388