DualSOFT
DualSOFT

DualSOFT

O kompaniji

Mi smo IT kompanija nastala pre tri decenije u Nišu sa ciljem kreiranja inovativnih rešenja za naše klijente. Od početka i koda koji se prenosio na floopy disketama do sada složenog sistema, naš tim je uspeo da razvije savremeno softversko rešenje za naše korisnike koji posluju na nekoliko kontinenta u industriji sportskog kladjenja i igara na sreću.


Najveća vrednost naše kompanije jesu ljudi, počev od seniora koji su preko 10 godina rasli zajedno sa firmom, pa sve do mladih talentovanih juniora koji su prepoznali okruženje u kome mogu da napreduju uz posvećene mentore i kvalitetnu obuku.Zajedno vredno radimo, razvijamo naš sistem sa puno elana, ali takođe umemo da uspehe proslavimo u niškim kafanama i dobro se zabavimo.


Grad Niš nam je više od lokacije gde se nalazimo. To je naš dom koji volimo i trudimo se da zajedno rastemo i predvodimo pozitivnu promenu u okruženju. Zato prepoznajemo i podržavamo lokalne inicijative, zanimljive projekte i zajedno unapredjujemo zajednicu, sa ciljem da stvaramo lepšu sredinu i prijatno okruženje za sve nas.


Bitno nam je da se naši proizvodi stalno razvijaju i prilagodjavaju korisnicima, kroz inovativne ideje i kontinuirano unapredjivanje rešenja.

Otvoreni smo za predloge, razmenu ideja i nove ljude, u svakom momentu nas možete kontaktirati na info@dualsoft.net ili jobs@dualsoft.net.

Priznanja

Najbolji proces IT selekcije - drugo mesto 2023.

Najbolji proces IT selekcije - drugo mesto 2023.

Beneficije

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Vizantijski bulevar BB, Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

20381370

PIB

105425285

Broj zaposlenih

51 - 100