Dva En D.O.O.

Dva En D.O.O.

O kompaniji

Dva en d.o.o je vodeći nezavisni distributer ulja i maziva u Srbiji. Na tržištu Srbije prisutni smo od 1991. Godine. Od 2006. godine proširili smo poslovanje na tržište evropske unije kroz našu ćerku firmu u Sloveniji. U 2010. Godini smo ostvarili promet u Srbiji u iznosu od 919 milona dinara i stopu rasta u iznosu od 37% u odnosu na prethodnu godinu.

U našem asortimanu nalazi se 7 premium brendova – Castrol, Mobil, Shell, Total, Elf, Valvoline i Selenia, tri fabričke marke - GM, BMW i Ford kao i dva regionalna brenda – Optima i Slovenoil. Najveći smo distributer FAM-a iz Kruševca, a prodajemo i Galax proizvode. Pored ulja i maziva prodajemo akumulatorske baterije - Black Horse, Varta, Tudor (Excide), Unibat i Starter. Našem dodatnom asortimanu nalazi se i više od 400 artikala guma, potrošnog materijala i auto kozmetike.

Naša najveća vrednost su naši zaposleni kojih ima više od 50 u Srbiji, tako da naši kupci na celoj teritoriji Srbije (Centrala u Beogradu i predstavništva u Nišu, Novom Sadu i Čačku) imaju obezbeđeno redovno nedeljno servisiranje sa mogućnostima hitnih nabavki – isporuke robe na isti ili sledeći dan.
Potvrda kvaliteta našeg rada su preko 1500 redovnih kupaca.

Prodajni asortiman obuhvata proizvode koji se prodaju u prodavnicama auto delova, na benzinskim pumpama ili koriste u autoservisama, transportnim preduzećima i industriji generalno. Našim kupcima obezbeđujemo kvalitetne proizvode u svim cenovnim kategorijama, konkurentne cene i sigurnost u snabdevanju.

Kontakt

Dva En D.O.O.

  • Svetozara Radojcica 56b
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100372780
  • Matični broj: 17243071
3047-509

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.