Dvokut SEE d.o.o.

Dvokut SEE d.o.o.

O kompaniji

Dvoper svojim klijentima nudi usluge stručnog savetovanja, ispitivanja kvaliteta vazduha, uspostave automatskih stanica za praćenje kvaliteta vazduha, izrade zakonom propisane dokumentacije, studija i elaborata o uticaju na životnu sredinu, planova upravljanja otpadom, programa zaštite životne sredine, izrada zahteva za integrisane dozvole, savetovanja u oblasti hemikalija i dr.
Na popisu naših usluga nalaze se i tehno-ekonomske analize, feasibility studije, analize koristi i troškova (cost-benefit analize) kao i due-diligence izveštaji. Naši stručnjaci takođe su osposobljeni i ovlašćeni za izradu idejnih i glavnih projekata.
Za potrebe izrade projektne dokumentacije sanacije odlagališta otpada DVOPER obavlja istražna bušenja kao i analizu vode, zemljišta i otpada, kao i ispitivanja deponijskih gasova.DVOPER d.o.o. je sertifikovan zasisteme upravljanja kvalitetom i okolinom ISO 9001 i ISO 14001.

Kontakt

Dvokut SEE d.o.o.

  • Dečanska 5
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 105557340
  • Matični broj: 20407441

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.