e-Plus Marketing Centar d.o.o.

e-Plus Marketing Centar d.o.o.

O kompaniji

ePlus Marketing Centar je full-service marketing agencija, što znači da pružamo sve usluge iz domena marketinga, ali želimo da naglasimo da smo eksperti za sledeće oblasti:

BRENDING – Brend obuhvata sve ono što pripadnik ciljne grupe zna o nama i što utiče na njega da preduzme ili ne preduzme neku željenu akciju. Ostvarili smo saradnju sa brojnim kompanijama, pojedinicima i agencijma na svim kontinentima.

MARKETING KOMUNIKACIJE – Imamo višegodiišnje iskustvo na tržištu cele Centralne Evrope u kreiranju fokusirane poruke, prilagodjene ciljnoj grupi, uz optimizovane troškove.

MARKETING STRATEGIJA – U svetlu brojnih tržišnih izazova, sa uspehom smo rešavali i najkompikovanije probleme naštih klijenata kroz definisanje ciljeva, načina njihovog ostvarenja i naravno - realizacijom.

UNAPREĐENJE PRODAJE – Aktivnosti unapređenja prodaje, da bi obezbedile dugoročne rezultate, moraju se izvoditi na način koji nikako ne urušava vrednosti brenda, već naprotiv, stvara “uzbuđenje” kod potrošača zato što im je voljeni proizvod još bliži i dostupniji.

Članovi našeg tima su imali vodeće uloge u planiranju i sprovođenju gore navedenih aktivnosti za vodeće internacionalne i domaće kompanije u celom regionu Centralne Evrope: Doncafe, McDonald’s, Centroproizvod, Don Don, Lesaffre, Nestle, Pons, Toshiba, Transparentost Srbija, Bake Up, Audi, Seat, Philips, Jasen, FK Crvena zvezda, Delhaize, Zdravstvena zadruga Zdravlje, Neoset, Belana, Autotransport, Mega…

Ponekad nas naši klijenti angažuju da izvršimo procenu i odabir pravih kadrova iz oblasti marketinga ili prodaje za njih.

Više o nama možete pronaći na: www.eplus.rs

Kontakt

Adresa

Ljubinke Bobić 13, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21176583

PIB

109407165

Broj zaposlenih

< 20