Eaton electric doo
Eaton electric doo

Eaton electric doo

Mi činimo bitne stvari funkcionalnim.

O kompaniji

Eaton Corporation je kompanija koja se bavi upravljanjem električnom energijom. Eaton je globalni tehnološki lider u oblasti elektro komponenti i sistema za distribuciju, upravljanje i kontrolu kvaliteta električne energije; u oblasti hidrauličnih komponenti i sistema kao i usluga za industrijsku i mobilnu opremu; u oblasti sistema za snabdevanje gorivom, hidrauličnih i pneumatskih sistema za civilnu i vojnu avijaciju, kao i pogonskih sistema za automobile i kamione koji omogućavaju veću snagu, sigurniji rad i manju potrošnju goriva. U Eatonu je zaposleno oko 90.000 ljudi, a kompanija svoje proizvode prodaje na tržištima preko 150 zemalja.

U Srbiji Eaton zapošljava oko 1000 zaposlenih u fabrici u Sremskoj Mitrovici, koja se bavi proizvodnjom automatskih osigurača za stambene objekte, industrijska postrojenja i motorna vozila.

U Eatonu verujemo u potencijal zaposlenih, zato i podržavamo njihove aspiracije za učenjem, a time stvaramo dobru atmosferu za lični razvoj i unapređenje svakog pojedinca.

Ono što nas izdvaja od ostalih je naša posvećenost etičkom delovanju u svim okolnostima i na svim nivoima. Naše zaposlene i naše saradnike od prvog dana upoznajemo sa našim etičkim kodeksom, čije principe poštujemo i primenjujemo svakodnevno. Za posvećenost etici Eaton je 2020. godine dobio nagradu World's Most Ethical Companies od Ethisphere Magazina.

Beneficije

Proces selekcije

U našem procesu selekcije pružamo istu šansu svim kandidatima, na transparentan način.

Proces selekcije se razlikuje u zavisnosti od radnog mesta na koje kandidat konkuriše. Stoga vrste selekcije mogu biti: telefonski intervju, intervju uživo, testovi znanja, testovi motorike, itd.

Kontakt

Adresa

Rumski drum 13, Sremska Mitrovica, Srbija

Kontakt
Matični broj

20128283

PIB

104248239

Broj zaposlenih

501 - 1000