Eco Nova d.o.o.

Eco Nova d.o.o.

O kompaniji

Eco Nova d.o.o. je preduzeće specijalizovano za oblast prečišćavanja otpadnih voda i odvodnju. Zastupnici smo uređaja za tretman otpadnih voda renomiranog italijanskog proizvođača Starplast za zemlje regiona (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina).

Našim klijentima obezbeđujemo kompletnu tehničku podršku, tehničke crteže i svu potrebnu dokumentaciju, kao i postprodajne usluge, kontrolne obilaske, edukaciju kadrova za rad na kontroli i održavanju uređaja.

Eco Nova  ima zadovoljstvo da kvalitetnim rešenjima za otpadne vode, može tretirati zagađenje na mestu gde ono nastaje, što se pokazalo kao najbolje i najisplativije rešenje u razvijenim zemljama sa visokom ekološkom svešću.

Uz dugogodišnje iskustvo i prisustvo na terenu, nudimo veoma široku paletu rešenja za otpadne vode domaćinstava, stambenih zgrada, hotela, autoperionica, restorana, pa sve do velikih privrednih i infrastrukturnih objekata, kao i specijalizovane sisteme za pojedine privredne grane i manja naselja.

Kontakt

Eco Nova d.o.o.

  • Karađorđev trg 5 /22
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109297633
  • Matični broj: 21157279

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.