EDGE NETWORKS DOO BEOGRAD

EDGE NETWORKS DOO BEOGRAD

O kompaniji

Mi smo EDGE Networks i naš zadatak je da po principu outsourcing-a klijentima obezbedimo najbolju uslugu kroz Korisničku podršku, Telesales, Help desk, Dicpetching i Konsalting.

Zastupamo one klijente u čije proizvode i usluge verujemo, sami ih koristimo i rado preporučujemo.

U našem timu ćete pronaći ljude slične sebi, motivisane, ambiciozne, usmerene ka jasnom cilju otkrivanja i razvijanja svojih talenata, spremne za druženje i zabavu.

Mi razumemo da dobar tim čine posvećeni ljudi. Cilj nam je da se svaki pojedinac razvija, primenjujući i unapređujući svoja znanja i razvijajući nove veštine u onome šta radi. Sa vašim rastom, mi postajemo bolji tim, i pružamo bolju uslugu našim klijentima.

Važno nam je da naši zaposleni imaju vreme za odmor i igru u toku dana i zato smo prostor za odmor obogatili gedžetima za sve zaljubljenike video igrica, i društvenih igara. Mi smo “pet friendly” okruženje i vaši krzneni prijatelji mogu provoditi vreme sa nama u toku radnog dana.

Svakog petka vas očekuje happy hour, i naš fantastičan Awesomeness Report kojim slavimo vaše privatne i poslovne uspehe.

Podstičemo vas da budete kreativni, da se izrazite, da naučite neku novu veštinu koja će doprineti da se svi razvijamo.

 

Dobrodošli u EDGE, srećno svim novim kolegama.

Kontakt

EDGE NETWORKS DOO BEOGRAD

  • Bulevar Kralja Aleksandra 433
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 111850324
  • Matični broj: 21552623

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.