efbet

efbet

O kompaniji

Kompanija Altabet i njen premium brend efbet je priređivač igara na sreću putem sredstava elektronske komunikacije koja poseduje sve licence i dozvole za rad Republike Srbije. Jedni smo od lidera u inovativnom pristupu koji spaja tradicionalne veštine sa novim tehnologijama ispojene kroz napredne informacione tehnološke usluge i uvek težimo ka unapređenju naših operacija i servisa.

 

 

Naš poslovni model je baziran na tome da uvek stremimo ka uspehu, makar to bilo ponekad i nemoguće i trudimo se da unesemo pobedničkl duh u svakog kolegu i na taj način utičemo na svakog od nas da vrednuje čak i najmanje pobede.

 

 

Kao kompanija, dajemo maksimum u poštovanju naših zapolsenih, nudeći im stabilna primanja, prijatno okruženje za rad i mnoštvo dodatnih alata za podstrek u radu.

 

 

Industriju igara na sreću tretiramo kao sport i tražimo ljude sportske discipline i takmičarskog duha koji bi nam pomogli da dodatno razvijamo kompaniju i pomeramo granice. Ako ste spremni za izazov i oduvek ste sanjali o tome da gradite kompaniju sa mladim, kreativnim i uspešnim ljudima, onda je ovo savršena prilika za vas.

 

 

Kontakt

efbet

  • Bulevar Mihaila Pupina 16 V
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 111095246
  • Matični broj: 21425214

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.