Eki Transfers d.o.o.

Eki Transfers d.o.o.

O kompaniji

Eki Transfers - Platna Institucija već 20 godina pruža usluge Western Uniona na više od 1600 lokacija u 9 najvećih banaka i menjačnicama u Srbiji.  

Za slanje i prijem novca putem Western Union-a nije Vam potreban račun u banci.  

Izvršite slanje novca u neku od 200 zemalja i teritorija širom sveta na najbližem šalteru banke ili menjačnice za samo nekoliko minuta i novac ubrzo stiže željenoj osobi bilo gde u svetu. Novac koji Vam je poslat putem Western Union-a iz neke od 200 zemalja širom sveta možete preuzeti na najbližem šalteru banke ili menjačnice za samo nekoliko minuta. 

Proviziju transfera novca preko Western Uniona plaća isključivo pošaljilac.  

EKI Transfers d.o.o. preko mreže svojih zastupnika na preko 220 lokacija omogućio je i plaćanje računa uz povoljnu proviziju, mozete platiti i sledeće račune: Struja, Fiksni telefon, Mobilni telefon, Kablovska televizija, Internet, Porezi, takse, Školarine, Uplate na račune u bilo kojoj banci.

Eki Transfers je najstarija i vodeća platna institucija u oblasti pružanja platnih usluga. Glavni nosioci razvoja Eki Transfersa čine kvalitetni visokomotivisani kadrovi i odlična mreža zastupničkih lokacija. Naše opredeljenje je da preporuka saradnje sa nama bude kvalitet našeg rada, profesionalnost, trud i upornost.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Kosovska br. 1 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17329278

PIB

100057451

Broj zaposlenih

51 - 100