Eko-Tim Agencija za DDD

Eko-Tim Agencija za DDD

O kompaniji

EKO-TIM je specijalizovan za usluge iz domena DEZINSEKCIJE, DERATIZACIJE, DEZINFEKCIJE, DEZODORACIJE, FUMIGACIJE, DEVIPERIZACIJE I ZAŠTITE OD PTICA u oblasti komunalne higijene.
Osnovno opredeljenje u politici kvaliteta Eko Tim je da zadovolji pre svega potrebe svojih klijenata kao I potrebe ostalih zainteresovanih strana, poslovnih partnera, zaposlenih, lokalne zajednice I društva u celini pružanjem usluga u oblasti vršenja mera dezinfekcije, provođenja mera dezinsekcije, izvođenjem mera deratizacije, stalan razvoj tehnologija iz oblasti DDD poslova I praćenje svetskih tendencija u oblasti DDD poslova, primena rezultata naučnih istraživanja u oblasti DDD poslova, primena savremenih metoda I tehnika rada, stalno usavršavanje I podizanje kvaliteta rada zaposlenih uz istovremeno motivisanje, obuku I osposobljavanje zaposlenih za ostvarivanje definisanih opštih I posebnih ciljeva I sprovođenje politike kvaliteta I zaštite životne okoline.

Kontakt

Eko-Tim Agencija za DDD

  • Janka Gagića 34 11307 Boleč
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 107058498
  • Matični broj: 62469447

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.