Ekupi d.o.o.

Ekupi d.o.o.

O kompaniji

eKupi d.o.o. je vodeća regionalna internet trgovina sa širokom i kvalitetnom ponudom tehničke i druge robe, uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupovine i sigurnosti našim kupcima. U Srbiji smo od 2011. godine i naša misija je da korisnicima omogućimo da u našoj internet prodavnici pronađu sve što im je potrebno u svakodnevnom životu, a da iz čitavog procesa kupovine izađu sa poverenjem u nas, osmehom na licu i željom da se vrate. Na putu ka ostvarenju te misije širimo svoje poslovanje.

Više o eKupi možete da vidite na linku:

https://www.ekupi.rs/rs/O-nama

eKupi d.o.o. je deo regionalne M SAN grupe koja je osnovana 1995. i koja uspešno posluje u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji. Više o M SAN grupi možete da vidite na linku:

https://msan.hr/en/

Ponosimo se timom uspešnih, pozitivnih mladih ljudi koji svojim entuzijazmom, inovativnošću i timskim duhom svakodnevno pomeraju granice. Razvijamo osećaj zajedništva i kolegijalnost unutar firme, vodeći se načelom „Svi za jednog – jedan za sve“. Ispunjavamo svoja obećanja, kako prema našim klijentima, tako i prema mnogobrojnim saradnicima i partnerima. Proaktivnost, efikasnost, stalna želja za usavršavanjem su vrednosti koje su na najvišoj ceni kod nas, a ako se pronalazite i želite da rastete i napredujete sa nama, pošaljite nam svoju radnu biografiju!

Kontakt

Adresa

Viline Vode bb, Palilula, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20751886

PIB

107185687