Elit inox doo

Elit inox doo

O kompaniji

Istorijat

Godine 1991. zahavljujući preduzetničkom duhu g. Branka Đumića, "ELIT INOX" je zakoračio u svet poslovnih aktivnosti, kao proizvodno-uslužna radionica u oblasti metaloprerađivačke delatnost. Vođena izuzetnim proizvodnim iskustvom, marljivošću i hrabrim odlukama, u kratkom periodu, firma postiže zavidnu tržišnu afirmaciju među prerađivačima inox materijala. Na osnovu pažljive analize pozitivnih reakcija sa tržišta, donosi se strateška odluka kojom proizvodnja kazana za bojlere prerasta u serijsku proizvodnju električnih akumulacionih zagrevača vode i hidroforskih posuda. U isto vreme, firma se transformiše u novi organizacioni oblik, "ELIT INOX D.O.O.".

Potreba za osvajanjem sopstvene proizvodnje određenih bojlerskih komponenti, imala je za rezultat otvaranje linije za proizvodnju cevi od austenitnih i feritnih nerđajućih čelika sa najsavremnijom visokotehnološkom opremom TIG zavarivanjem. Stalna modernizacija opreme, stečena nova znanja i usvojene nove tehnolgije, omogućili su pokretanje proizvodnje grejača sa elektronskim termostatom za sušače peškira i radijatore, uglavnom za potrebe tržišta EU.

Stabilno i uspešno poslovanje firme, obezbeđuju uvedeni sistemi osiguranja kvaliteta ISO 9001 i ISO 14001.

Misija

- Tu smo da ispunimo najviša očekivanja korisnika naših proizvoda.
- Tu smo da budemo pouzdan i trajno poželjan partner našim kupcima i dobavljačima.
- Tu smo da u jednoj harmoničnoj radnoj sredini probudimo, negujemo i uvećavamo želju zaposlenih za lični prosperitet i zadovoljstvo.
- U iskrenoj nameri da je ostavimo potomcima lepu i zdravu, tu smo da oplemenimo i zaštitimo životnu sredinu.

Vizija

- U atmosferi izuzetnog liderstva, kao ekipa sjajnih ljudi posebnih veština, pametno motivisana, nameravamo efikasno ostvarivati sve organizacione ciljeve.
- Sa proizvodima koji su moderno oblikovani, tehnološki napredni, izuzetno funkcionalni i vizuelno prepoznatljivi, nastojimo postati priznat proizvođač na domaćem i regionalnom tržištu.
- Uvažavajući konkurenciju, želimo se korektno takmičiti i naravno pobediti.

 

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milutina Mandića 2, Čačak, Srbija

Kontakt
Matični broj

20141930

PIB

104314140