Elitas d.o.o. Beograd

Elitas d.o.o. Beograd

O kompaniji

ELITAS d.o.o. se bavi kompletnim spoljašnjim i unutrašnjim reklamnim i informativnim opremanjem (brendiranjem) objekata, kao što su lanci benzinskih stanica, banaka, marketa i drugih. Dizajn, projektovanje, pribavljanje dozvola, proizvodnja, montaža, servis i održavanje svih vrsta reklama i informativnih oznaka su naša osnovna delatnost. Pored toga, radimo opremanje gradova i naseljenih mesta elementima urbanog mobilijara (pametne klupe, autobuska stajališta, punjači mobilnih uređaja, digitalne reklame itd.).

Vecina naših aktivnosti odvija se u Srbiji, ali smo prisutni i na tržištima republika bivše Jugoslavije i EU. Aktivno radimo na razvoju saradnje sa inostranstvom, što pokazuju podaci o konstantnom rastu našeg izvoza iz godine u godinu.

Naša misija je da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata u domenu vizuelnih komunikacija, imajuci u vidu nihove želje, na jednoj strani i naše bogato iskustvo, na drugoj. Specificnim, originalnim, savremenim rešenjima ucvršcujemo tržišnu poziciju svojih klijenata i doprinosimo poboljšanju njihovih poslovnih rezultata. Da bismo to postigli, imperativ našeg poslovanja je kvalitet.

Kontakt

Elitas d.o.o. Beograd

  • Auto-put za Zagreb 22, 11080 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101688924
  • Matični broj: 06517773

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.