ELMARK ELECTRIC DOO

ELMARK ELECTRIC DOO

O kompaniji

ELMARK ELECTRIC DOO je veleprodaja elektromaterijala koja je registrovana krajem 2005-e godine kao zastupnik trgovačke marke Elmark za područje Srbije.

U ponudi artikla se nalazi široka paleta automatskih osigurača do 3200A i svih vrsta zastite od zaostale struje sa zastitnim znakom Elmark a sve po licenci kompanije ELMARK GROUP INDUSTRIES. Ona proizvodi automatske prekidače, kontaktore, strujne zastite, aparate za upravljanje I zastitu elektro motora, elemente za upravljanje, signalizaciju i kontrolu, industrijski priključni pribor, paket prekidače, osigurače velikog kapaciteta, potrosne materijale i razvodne ormane.

Sedište firme se nalazi u Kragujevcu a od 2007-e godine je otvoren i veleprodajni centar u Beogradu, i na obe lokacije posedujemo magaciinski prostor a u Kragujevcu i privatno carinsko skladište. Društvom rukovodi Upravni odbor koji je zasnovan na vrhunskom menadžmentu.

Od marta 2007-e godine ELMARK ELECTRIC d.o.o. Srbija poseduje ISO 9001:2000 Sertifikat za kvalitet menadžmenta od sertifikacione kuće QUALITY AUSTRIA. Dodatni dokaz za kvalitet proizvoda Elmark je puna trogodišnja garancija. Uz to mi dodajemo i specijalno međunarodno osiguranje koje garantuje da u slucaju havarije i dokazivanja od strane kompetentnih službi da je ista nastala zbog neispravnosti Elmark -ovih proizvoda proizvedenih u ELMARK INDUSTRIES AD Bugarska, firma snosi odgovornost do visine nastale štete od 1.000.000. eura a sto dokazuje ugovorom sa osiguravajućom kompanijom ALIANZ. Ovo osiguranje se odnosi kako na materijalnu imovinu tako i na ljude i to: bilo na koji oblik telesnog oštećenja (smrt,povrede ili gubitak radnih sposobnosti...).


Trgovačka politika poslovanja je sklapanje Distributerskih i Partnerskih odnosa sa trgovačkim i izvođačkim firmama na teritoriji Srbije i vrši koordinaciju i logističku podršku plasmana robe ovlašćenim distributerima za sledeće regione: Crna Gora, BIH, Hrvatska, Makedonija.


ELMARK ELECTRIC DOO nastavlja da popularizuje kvalitet ELMARK-ovih proizvoda putem stalnih učešća na sajmovima kako u Srbiji tako i u bivšim Republikama gde posedujemo generalne zastupnike.
ELMARK HOLDING AD poseduje svoj web sajt na jezicima svih zemalja kojima prodajemo proizvode trgovačke marke Elmark.

ELMARK je u stalnoj potrazi za mladim, odgovornim i stručnim kadrovima kojima nudi udobnost i sve moguće uslove za prijatan rad kao i mogućnost usavršavanja i napredovanja.

Kontakt

Adresa

Industrijska bb, 34000 Kragujevac, Srbija

Kontakt
Matični broj

20104660

PIB

104161930