Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

ELMARK ELECTRIC DOO

ELMARK ELECTRIC DOO logo
Industrijska bb, 34000 Kragujevac
Kragujevac
Srbija
034/311-777
< 20
104161930
20104660

ELMARK ELECTRIC DOO


ELMARK ELECTRIC DOO je veleprodaja elektromaterijala koja je registrovana krajem 2005-e godine kao zastupnik trgovačke marke Elmark za područje Srbije.

U ponudi artikla se nalazi široka paleta automatskih osigurača do 3200A i svih vrsta zastite od zaostale struje sa zastitnim znakom Elmark a sve po licenci kompanije ELMARK GROUP INDUSTRIES. Ona proizvodi automatske prekidače, kontaktore, strujne zastite, aparate za upravljanje I zastitu elektro motora, elemente za upravljanje, signalizaciju i kontrolu, industrijski priključni pribor, paket prekidače, osigurače velikog kapaciteta, potrosne materijale i razvodne ormane.

Sedište firme se nalazi u Kragujevcu a od 2007-e godine je otvoren i veleprodajni centar u Beogradu, i na obe lokacije posedujemo magaciinski prostor a u Kragujevcu i privatno carinsko skladište. Društvom rukovodi Upravni odbor koji je zasnovan na vrhunskom menadžmentu.

Od marta 2007-e godine ELMARK ELECTRIC d.o.o. Srbija poseduje ISO 9001:2000 Sertifikat za kvalitet menadžmenta od sertifikacione kuće QUALITY AUSTRIA. Dodatni dokaz za kvalitet proizvoda Elmark je puna trogodišnja garancija. Uz to mi dodajemo i specijalno međunarodno osiguranje koje garantuje da u slucaju havarije i dokazivanja od strane kompetentnih službi da je ista nastala zbog neispravnosti Elmark -ovih proizvoda proizvedenih u ELMARK INDUSTRIES AD Bugarska, firma snosi odgovornost do visine nastale štete od 1.000.000. eura a sto dokazuje ugovorom sa osiguravajućom kompanijom ALIANZ. Ovo osiguranje se odnosi kako na materijalnu imovinu tako i na ljude i to: bilo na koji oblik telesnog oštećenja (smrt,povrede ili gubitak radnih sposobnosti...).


Trgovačka politika poslovanja je sklapanje Distributerskih i Partnerskih odnosa sa trgovačkim i izvođačkim firmama na teritoriji Srbije i vrši koordinaciju i logističku podršku plasmana robe ovlašćenim distributerima za sledeće regione: Crna Gora, BIH, Hrvatska, Makedonija.


ELMARK ELECTRIC DOO nastavlja da popularizuje kvalitet ELMARK-ovih proizvoda putem stalnih učešća na sajmovima kako u Srbiji tako i u bivšim Republikama gde posedujemo generalne zastupnike.
ELMARK HOLDING AD poseduje svoj web sajt na jezicima svih zemalja kojima prodajemo proizvode trgovačke marke Elmark.

ELMARK je u stalnoj potrazi za mladim, odgovornim i stručnim kadrovima kojima nudi udobnost i sve moguće uslove za prijatan rad kao i mogućnost usavršavanja i napredovanja.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.