Emobility Doo

Emobility Doo

O kompaniji

Kompanija Emobility želi da bude prepoznata na našem tržištu u oblasti solarnih i integrisanih energetskih rešenja namenjenih električnoj mobilnosti i želi da promoviše integrisana energetska rešenja za električnu mobilnost.
Električna mobilnost bez kućnih i javnih stanica za punjenje električnih vozila nije moguća. Jedna od ključnih aktivnosti naše kompanije je postavljanje stanica za punjenje.

Naša kompanija posluje na lokalnom ali i na globalnom nivou, radićete u okruženju punom izazova, koje vam omogućava da se istaknete i postanete deo tima koji značajno i pozitivno utiče na okolinu u kojoj radi i na živote klijenata sa kojima sarađuje.
Naši zaposleni imaju mnogo mogućnosti za sticanje novih znanja, ali rad kod nas istovremeno zahteva i izuzetne veštine, genijalnost, prilagodljivost i inovativnost. Zbog toga je vrlo verovatno da je karijera u našoj kompaniji upravo onaj izazov koji tražite.

Kontakt

Emobility Doo

  • Bulevar cara Lazara 88
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 112114963
  • Matični broj: 21610224

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.